yandex

Muğla'da Marmaris ve Milas’ta su gözleri temizlendi

DİĞER 04.01.2023 - 17:12, Güncelleme: 04.01.2023 - 17:12 2538+ kez okundu.
 

Muğla'da Marmaris ve Milas’ta su gözleri temizlendi

Suyun niteliğini ve kalitesini korumak için Muğla genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri, Marmaris ve Milas ilçelerinde içme suyu kaynaklarında bakım onarım çalışmaları yaptı.MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha nitelikli ve yeterli içme suyuna ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MUSKİ ekipleri tarafından Marmaris ve Milas ilçelerinde içme suyu kaynağı olan kaptajlarda bakım onarım çalışmaları yapıldı.   MUSKİ ekiplerinin Marmaris Bördübet ve MilasÇomakdağ mahallelerindeki su gözlerinde yaptığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlaması ile birlikte mahallelerin kesintisiz su almaları sağlandı.

Suyun niteliğini ve kalitesini korumak için Muğla genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri, Marmaris ve Milas ilçelerinde içme suyu kaynaklarında bakım onarım çalışmaları yaptı.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha nitelikli ve yeterli içme suyuna ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda MUSKİ ekipleri tarafından Marmaris ve Milas ilçelerinde içme suyu kaynağı olan kaptajlarda bakım onarım çalışmaları yapıldı.  

MUSKİ ekiplerinin Marmaris Bördübet ve MilasÇomakdağ mahallelerindeki su gözlerinde yaptığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlaması ile birlikte mahallelerin kesintisiz su almaları sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.