yandex

'Nefer' ve 'Drops'un kabul faaliyetleri tamamlandı

GÜNDEM 02.05.2024 - 14:38, Güncelleme: 02.05.2024 - 14:38 963 kez okundu.
 

'Nefer' ve 'Drops'un kabul faaliyetleri tamamlandı

Yerli ve millî savunma sanayisi ürünleri ile Silahlı Kuvvetler her geçen gün daha da güçlenirken, caydırıcılık ise artıyor.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığınca muhtelif miktarda 'NEFER' Kuleli Zırhlı Muharebe Aracı (ZMA) ile DROPS aracının muayene ve kabul faaliyetlerinin tamamlandığını duyurdu. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıktaki basın bilgilendirme toplantısında, terörle mücadeledeki son durum, dış politika ve savunma sanayindeki son gelişmeleri aktardı. Aktürk, yerli ve milli savunma sanayisi ürünlerinin katkısıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin etkinliği ve caydırıcılığının her geçen gün daha da arttığını ifade etti. "Bu kapsamda, Kara Kuvvetleri Komutanlığımızca, muhtelif miktarda “NEFER” Kuleli Zırhlı Muharebe Aracı (ZMA) ile DROPS aracının muayene ve kabul faaliyetleri tamamlanmıştır" diyen Aktürk, ayrıca İstanbul Tersanesi Komutanlığımız tarafından güncel teknolojiye uygun olarak kapsamlı tadilat, modernizasyon ve onarımı tamamlanan Denizaltı Kurtarma Çanı deniz testlerinden başarıyla geçtiğini söyledi.

Yerli ve millî savunma sanayisi ürünleri ile Silahlı Kuvvetler her geçen gün daha da güçlenirken, caydırıcılık ise artıyor.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığınca muhtelif miktarda 'NEFER' Kuleli Zırhlı Muharebe Aracı (ZMA) ile DROPS aracının muayene ve kabul faaliyetlerinin tamamlandığını duyurdu.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıktaki basın bilgilendirme toplantısında, terörle mücadeledeki son durum, dış politika ve savunma sanayindeki son gelişmeleri aktardı.

Aktürk, yerli ve milli savunma sanayisi ürünlerinin katkısıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin etkinliği ve caydırıcılığının her geçen gün daha da arttığını ifade etti.

"Bu kapsamda, Kara Kuvvetleri Komutanlığımızca, muhtelif miktarda “NEFER” Kuleli Zırhlı Muharebe Aracı (ZMA) ile DROPS aracının muayene ve kabul faaliyetleri tamamlanmıştır" diyen Aktürk, ayrıca İstanbul Tersanesi Komutanlığımız tarafından güncel teknolojiye uygun olarak kapsamlı tadilat, modernizasyon ve onarımı tamamlanan Denizaltı Kurtarma Çanı deniz testlerinden başarıyla geçtiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.