yandex

Mescid-i Aksa'da teravih namazı

DÜNYA 13.04.2023 - 13:47, Güncelleme: 13.04.2023 - 13:47 1271+ kez okundu.
 

Mescid-i Aksa'da teravih namazı

Kudüs'te yüzlerce kişi, teravih namazını Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'da kıldı.

Hafta sonu Mescid-i Aksâ’da 60 bin Filistinlinin Teravih namazını eda etti. Siyonist işgal rejiminin Ramazan ayının girmesiyle Mescidi Aksa çevresiyle Kudüs’ün eski semtlerinde uyguladığı sıkı baskı ve engellemelere rağmen Filistin halkı Mescid-i Aksâ’yı yalnız bırakmadı. İşgal rejimi, Yahudilerin bu Pazar kutlayacakları bayramı bahane ederek Filistinlilerin Mescid-i Aksâ’ya gitmelerine engel çıkarıyor. İşgal rejiminin polis gücüyle Sınır Muhafızları olarak bilinen güçlerinden onlarcası cadde ve sokakları doldurdu, Mescid-i Aksâ çevresinde ve Eski Belde bölgesinde atlı ve yaya olarak devriye geziyorlar. Siyonist işgal rejimi Müslümanları Mescid-i Aksâ’dan uzaklaştırmak için çıkardığı zorlukların yanında zaman zaman yaş sınırı da getiriyor.
Kudüs'te yüzlerce kişi, teravih namazını Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'da kıldı.

Hafta sonu Mescid-i Aksâ’da 60 bin Filistinlinin Teravih namazını eda etti. Siyonist işgal rejiminin Ramazan ayının girmesiyle Mescidi Aksa çevresiyle Kudüs’ün eski semtlerinde uyguladığı sıkı baskı ve engellemelere rağmen Filistin halkı Mescid-i Aksâ’yı yalnız bırakmadı.

İşgal rejimi, Yahudilerin bu Pazar kutlayacakları bayramı bahane ederek Filistinlilerin Mescid-i Aksâ’ya gitmelerine engel çıkarıyor. İşgal rejiminin polis gücüyle Sınır Muhafızları olarak bilinen güçlerinden onlarcası cadde ve sokakları doldurdu, Mescid-i Aksâ çevresinde ve Eski Belde bölgesinde atlı ve yaya olarak devriye geziyorlar. Siyonist işgal rejimi Müslümanları Mescid-i Aksâ’dan uzaklaştırmak için çıkardığı zorlukların yanında zaman zaman yaş sınırı da getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.