yandex

Makas atan sürücüye ceza yağdırıldı!

DÜNYA 13.04.2023 - 11:29, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:29 1169+ kez okundu.
 

Makas atan sürücüye ceza yağdırıldı!

Akşam saatlerinde Ankara Caddesi üzerinde seyir halindeki bir otomobilin sürücüsü arkasından gelen ve kendisini sollamak isteyen tırı görünce direksiyonu tırın önüne kırdı.

Tır sürücüsünün diğer şeride geçmesine de müsaade etmeyen otomobil sürücüsü tırın önünde makas atmaya başladı. Tır sürücüsünün kaydettiği görüntülerdeki otomobil bir süre daha trafikte makas atarak ve tır sürücüsünün önünü keserek ilerlemeye devam etti. Tır sürücüsünün uyarılarını dikkate almayan ve trafik güvenliğini tehlikeye atmaya devam eden sürücü bir süre sonra başka bir istikamete yönelerek gözden kayboldu. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne olayın intikal etmesinin ardından ekipler harekete geçti. Kısa süre içerisinde otomobil sürücüsüne ulaşan ekipler sürücüye Karayolları Trafik Kanunu’nun Makas Atmak, Saygısızca Araç Kullanmak ve Sürekli Sol Şerit İhlali maddelerinden toplam 5 bin 451 TL cezai işlem uyguladı.
Akşam saatlerinde Ankara Caddesi üzerinde seyir halindeki bir otomobilin sürücüsü arkasından gelen ve kendisini sollamak isteyen tırı görünce direksiyonu tırın önüne kırdı.

Tır sürücüsünün diğer şeride geçmesine de müsaade etmeyen otomobil sürücüsü tırın önünde makas atmaya başladı.

Tır sürücüsünün kaydettiği görüntülerdeki otomobil bir süre daha trafikte makas atarak ve tır sürücüsünün önünü keserek ilerlemeye devam etti. Tır sürücüsünün uyarılarını dikkate almayan ve trafik güvenliğini tehlikeye atmaya devam eden sürücü bir süre sonra başka bir istikamete yönelerek gözden kayboldu.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne olayın intikal etmesinin ardından ekipler harekete geçti. Kısa süre içerisinde otomobil sürücüsüne ulaşan ekipler sürücüye Karayolları Trafik Kanunu’nun Makas Atmak, Saygısızca Araç Kullanmak ve Sürekli Sol Şerit İhlali maddelerinden toplam 5 bin 451 TL cezai işlem uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.