yandex

ASIL HEDEF TÜRKİYE!

GÜNDEM (BBH) - Haber Merkezi | 17.01.2024 - 14:28, Güncelleme: 17.01.2024 - 15:03 1179+ kez okundu.
 

ASIL HEDEF TÜRKİYE!

Milli Çözüm Dergisi İstanbul Bölge Başkanlığınca EYYÜP SULTAN MEYDANI’nda “AKSA TUFANI HAREKÂTI TARİHİN KIRILMA NOKTASI MI?” ve İSRAİL’İN -SİYONİZM’İN SONUNU HAZIRLAYAN- GAZZE KATLİAMI’’ konulu Fotoğraf Sergisi düzenlendi.

Programda konuşma yapan Bölge Başkanı Yakup Gözübüyük uyardı:  Siyonizmin Asıl Hedefi TÜRKİYE’dir!.      ‘’Milli Çözüm Dergisi olarak, Filistin Halkının Kahraman evlatları Hamas mücahitleri El Kassam Tugaylarının 7 Ekim 2023 tarihinde başlayıp 3 ayı geçen Kurtuluş Mücadelelerinde zafer, Şehitlerimize cennet, yaralılara ve tüm Gazze halkına sabır ve metanet diliyoruz’’ diyerek sözlerine başlayan Gözübüyük; ‘’Azgın Siyonist kuduzların zulümlerine karşı; bütün Dünya, AB, Birleşmiş Milletler ve İsrail’in Müslüman işbirlikçileri ise kof kınama açıklamalarıyla yetiniyor. Gafil yönetimler hâlâ, tırlar ve gemilerle her türlü gıda, giyim, yakıt vb. ile İsrail’le ticaret perdesi altında yardım yapmaktadırlar…’’ şeklindeki ifadeleri ile Batı ülkeleri, İslam ülkeleri yönetimlerini ve uluslararası sistemi eleştirdi. Vatanınızı Savunmayın İsrail’e Teslim Olun Diyen Safdiller Var!     Siyonist İsrail’in hedefleri arasında ülkemizin de bulunduğuna dikkat çeken Yakup Gözübüyük Hamas mücahitlerinin işgalci İsrail’e karşı yürüttüğü mücadeleye karşı çıkanların bu tavırlarıyla ülkemizin bekasına zarar verdikleri uyarısında bulundu:  ‘’ Yine bazı yerli safdiller de maalesef, Kahraman Hamas mücahitlerini suçlayarak adeta; “Niye vatanınızı; Filistin’i, Mescidi Aksa’yı, İsrail’e sorunsuz teslim etmiyorsunuz” suçlamalarında bulunmaktalar. Hâlbuki Kuduz İsrail’in sıradaki hedefi İran olsa da, asıl ve nihai hedefi Arz-ı Mev’ud diye adlandırdıkları; sınırlarının bir bölümünü de içine alan Türkiye’mizdir. Yani bizleriz.’’ NECMETTİN ERBAKAN İSRAİL KONUSUNDA DA HAKLI ÇIKTI     ‘’Erbakan Hocanın yılarca uyardığı her konuda haklı çıktığı gibi İsrail hakkında “İsrail Laftan Anlamaz, Güçten anlar!” öngörüsü de haklı çıkmıştır’’ diyen Milli Çözüm Dergisi İstanbul Bölge Başkanı  Yakup Gözübüyük ümitvar konuştu : ‘’Evet, bazı sıkıntılı günler geçirsek de, Yüksek Erbakan Teknolojilerinin kullanılacağı İsrail çıbanının deşileceği, Avrupa’nın ve Emperyalist Dünyanın hizaya sokulacağı, Türkiye merkezli Adil Bir Dünyanın kurulacağı günler çok yaklaşmıştır.’’ HALKIMIZIN FİLİSTİNDEKİ MÜCADELEYE DESTEĞİ SÜRMELİ      Mazlum ve masum Filistin halkının ve çocukların dünyanın gözü önünde uğradıkları soykırıma tercüman olunması ve Hamas Kahramanlarına her türlü desteğin canlı tutulması, uyuyan vicdanların uyanmasına vesile olması maksadıyla; “AKSA TUFANI HAREKÂTI TARİHİN KIRILMA NOKTASI MI?” ve İSRAİL’İN “SİYONİZM’İN SONUNU HAZIRLAYAN” GAZZE KATLİAMI’’ konulu Fotoğraf Sergisini İstanbul’un kalbi, Halid bin Zeyd Ebu Eyyub El Ensari Hazretlerinin makamında tertip etmiş bulunmaktayız. ORDUMUZ PKK İLE DEĞİL ASIL SİYONİZMLE MÜCADELE EDİYOR     ‘’Kahraman Ordumuz, kahpe PKK teröristlerine ve arkasındaki ABD, İsrail ve AB güçlerine karşı şanlı bir mücadele vermektedir’’ diyen Gözübüyük sözlerini; ‘’ bu şanlı mücadele canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet ve cennet… Kederli ailelerine ve milletimize sabır ve metanet diliyorum’’ şeklinde bitirdi.
Milli Çözüm Dergisi İstanbul Bölge Başkanlığınca EYYÜP SULTAN MEYDANI’nda “AKSA TUFANI HAREKÂTI TARİHİN KIRILMA NOKTASI MI?” ve İSRAİL’İN -SİYONİZM’İN SONUNU HAZIRLAYAN- GAZZE KATLİAMI’’ konulu Fotoğraf Sergisi düzenlendi.

Programda konuşma yapan Bölge Başkanı Yakup Gözübüyük uyardı:

 Siyonizmin Asıl Hedefi TÜRKİYE’dir!.

     ‘’Milli Çözüm Dergisi olarak, Filistin Halkının Kahraman evlatları Hamas mücahitleri El Kassam Tugaylarının 7 Ekim 2023 tarihinde başlayıp 3 ayı geçen Kurtuluş Mücadelelerinde zafer, Şehitlerimize cennet, yaralılara ve tüm Gazze halkına sabır ve metanet diliyoruz’’ diyerek sözlerine başlayan Gözübüyük; ‘’Azgın Siyonist kuduzların zulümlerine karşı; bütün Dünya, AB, Birleşmiş Milletler ve İsrail’in Müslüman işbirlikçileri ise kof kınama açıklamalarıyla yetiniyor. Gafil yönetimler hâlâ, tırlar ve gemilerle her türlü gıda, giyim, yakıt vb. ile İsrail’le ticaret perdesi altında yardım yapmaktadırlar…’’ şeklindeki ifadeleri ile Batı ülkeleri, İslam ülkeleri yönetimlerini ve uluslararası sistemi eleştirdi.

Vatanınızı Savunmayın İsrail’e Teslim Olun Diyen Safdiller Var!

    Siyonist İsrail’in hedefleri arasında ülkemizin de bulunduğuna dikkat çeken Yakup Gözübüyük Hamas mücahitlerinin işgalci İsrail’e karşı yürüttüğü mücadeleye karşı çıkanların bu tavırlarıyla ülkemizin bekasına zarar verdikleri uyarısında bulundu:  ‘’ Yine bazı yerli safdiller de maalesef, Kahraman Hamas mücahitlerini suçlayarak adeta; “Niye vatanınızı; Filistin’i, Mescidi Aksa’yı, İsrail’e sorunsuz teslim etmiyorsunuz” suçlamalarında bulunmaktalar. Hâlbuki Kuduz İsrail’in sıradaki hedefi İran olsa da, asıl ve nihai hedefi Arz-ı Mev’ud diye adlandırdıkları; sınırlarının bir bölümünü de içine alan Türkiye’mizdir. Yani bizleriz.’’

NECMETTİN ERBAKAN İSRAİL KONUSUNDA DA HAKLI ÇIKTI

    ‘’Erbakan Hocanın yılarca uyardığı her konuda haklı çıktığı gibi İsrail hakkında “İsrail Laftan Anlamaz, Güçten anlar!” öngörüsü de haklı çıkmıştır’’ diyen Milli Çözüm Dergisi İstanbul Bölge Başkanı  Yakup Gözübüyük ümitvar konuştu : ‘’Evet, bazı sıkıntılı günler geçirsek de, Yüksek Erbakan Teknolojilerinin kullanılacağı İsrail çıbanının deşileceği, Avrupa’nın ve Emperyalist Dünyanın hizaya sokulacağı, Türkiye merkezli Adil Bir Dünyanın kurulacağı günler çok yaklaşmıştır.’’

HALKIMIZIN FİLİSTİNDEKİ MÜCADELEYE DESTEĞİ SÜRMELİ

     Mazlum ve masum Filistin halkının ve çocukların dünyanın gözü önünde uğradıkları soykırıma tercüman olunması ve Hamas Kahramanlarına her türlü desteğin canlı tutulması, uyuyan vicdanların uyanmasına vesile olması maksadıyla; “AKSA TUFANI HAREKÂTI TARİHİN KIRILMA NOKTASI MI?” ve İSRAİL’İN “SİYONİZM’İN SONUNU HAZIRLAYAN” GAZZE KATLİAMI’’ konulu Fotoğraf Sergisini İstanbul’un kalbi, Halid bin Zeyd Ebu Eyyub El Ensari Hazretlerinin makamında tertip etmiş bulunmaktayız.

ORDUMUZ PKK İLE DEĞİL ASIL SİYONİZMLE MÜCADELE EDİYOR

    ‘’Kahraman Ordumuz, kahpe PKK teröristlerine ve arkasındaki ABD, İsrail ve AB güçlerine karşı şanlı bir mücadele vermektedir’’ diyen Gözübüyük sözlerini; ‘’ bu şanlı mücadele canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet ve cennet… Kederli ailelerine ve milletimize sabır ve metanet diliyorum’’ şeklinde bitirdi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.