yandex

AGD, işbirlikçi AKP'nin kirli sicilini bir bir ortaya döktü!

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 06.03.2024 - 10:49, Güncelleme: 06.03.2024 - 10:49 935+ kez okundu.
 

AGD, işbirlikçi AKP'nin kirli sicilini bir bir ortaya döktü!

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul İl Başkanı ve Saadet Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaroğlu, AGD'nin İhvan-ı Müslimin Genel Mürşidi Muhammed Bedii ve 7 yöneticisi için idam kararı veren Zalim Mısır Yönetimini lanetlemek ve idamların durdurulması için Fatih Camii’den Saraçhane Meydanına düzenlediği yürüyüşte basın açıklaması yaptı.

AGD'nin "Zalim Sisinin Karşısında, İhvanı Müsliminin Yanındayız" demek için düzenlediği yürüyüşte konuşan Mehmet Yaroğlu, AKP iktidarının darbeci Sisi rejimi ile normalleşmesinin ardından İhvan yöneticilerinin idam kararının çıkmasını sert bir dille eleştirdi. İktidarı Allah'tan korkmaya çağıran Yaroğlu, AKP iktidarının Irak'ta Amerika'nın, Libya'da NATO'nun, Filistin davasında İsrail'in, Mısır'da Sisi'nin yanında yer aldığını söyledi. Yaroğlu, utanmadan Ümmet zararına bütün bu kirli işleri yapan AKP iktidarına "Yazıklar olsun" dedi. "YAZIKLAR OLSUN SİZE" Mehmet Yaroğlu, basın açıklamasında şunları söyledi: "Ülkemiz yöneticilerine de seslenmek istiyorum. Allah'tan korkun. Seçim meydanlarında yıllarca Rabia yaparak gezdiniz. Seçim meydanlarında sizden olmayanları Sisi taraftarı olarak ilan ettiniz. Daha geçtiğimiz hafta o zalim Sisi ile kol kola girdiniz. O zalim Sisi ile normalleştiniz. Bunca çelişkinize rağmen, bunca yanlışınıza rağmen belki buradaki bu normalleşme o Mısır'daki İhvan mensubu kardeşlerimizin hayrına olabilir diye size yine sesimizi çıkarmadık. Yine hüsnü niyetle baktık. Şimdi bu idam kararları neyin nesi? Bu normalleşme neyin nesi? Kiminle kol kola girseniz İslam Ümmeti'nin başına zalim kesiliyor. Irak'ta Amerika'nın safında yer aldınız. Libya'da NATO'nun ne işi var dediniz NATO'nun safında yer aldınız. İsrail, yıllardır Filistin'deki mazlum kardeşlerimizi katlediyor. İlk kıblemiz, harim-i ismetimiz Mescid-i Aksa'mıza kirli postallarıyla giriyor. Mavi Marmara'da 10 vatandaşımızı katletti. Hiç utanmadan İsrail ile normalleştiniz. Hiç utanmadan 2 yıl evvel o gasıp işgalci Yahudi varlığının Cumhurbaşkanı olan Herzog'u ülkemizde karşıladınız. O lanetli bayrağı göndere çektiniz. Bugün hala hiç utanmadan İsrail ile ticarete devam ediyorsunuz ve bu idam kararları konusunda sesinizi çıkarmıyorsunuz. Yazıklar olsun size!"  
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul İl Başkanı ve Saadet Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaroğlu, AGD'nin İhvan-ı Müslimin Genel Mürşidi Muhammed Bedii ve 7 yöneticisi için idam kararı veren Zalim Mısır Yönetimini lanetlemek ve idamların durdurulması için Fatih Camii’den Saraçhane Meydanına düzenlediği yürüyüşte basın açıklaması yaptı.

AGD'nin "Zalim Sisinin Karşısında, İhvanı Müsliminin Yanındayız" demek için düzenlediği yürüyüşte konuşan Mehmet Yaroğlu, AKP iktidarının darbeci Sisi rejimi ile normalleşmesinin ardından İhvan yöneticilerinin idam kararının çıkmasını sert bir dille eleştirdi. İktidarı Allah'tan korkmaya çağıran Yaroğlu, AKP iktidarının Irak'ta Amerika'nın, Libya'da NATO'nun, Filistin davasında İsrail'in, Mısır'da Sisi'nin yanında yer aldığını söyledi. Yaroğlu, utanmadan Ümmet zararına bütün bu kirli işleri yapan AKP iktidarına "Yazıklar olsun" dedi.

"YAZIKLAR OLSUN SİZE"
Mehmet Yaroğlu, basın açıklamasında şunları söyledi:

"Ülkemiz yöneticilerine de seslenmek istiyorum. Allah'tan korkun. Seçim meydanlarında yıllarca Rabia yaparak gezdiniz. Seçim meydanlarında sizden olmayanları Sisi taraftarı olarak ilan ettiniz. Daha geçtiğimiz hafta o zalim Sisi ile kol kola girdiniz. O zalim Sisi ile normalleştiniz. Bunca çelişkinize rağmen, bunca yanlışınıza rağmen belki buradaki bu normalleşme o Mısır'daki İhvan mensubu kardeşlerimizin hayrına olabilir diye size yine sesimizi çıkarmadık. Yine hüsnü niyetle baktık. Şimdi bu idam kararları neyin nesi? Bu normalleşme neyin nesi? Kiminle kol kola girseniz İslam Ümmeti'nin başına zalim kesiliyor. Irak'ta Amerika'nın safında yer aldınız. Libya'da NATO'nun ne işi var dediniz NATO'nun safında yer aldınız. İsrail, yıllardır Filistin'deki mazlum kardeşlerimizi katlediyor. İlk kıblemiz, harim-i ismetimiz Mescid-i Aksa'mıza kirli postallarıyla giriyor. Mavi Marmara'da 10 vatandaşımızı katletti. Hiç utanmadan İsrail ile normalleştiniz. Hiç utanmadan 2 yıl evvel o gasıp işgalci Yahudi varlığının Cumhurbaşkanı olan Herzog'u ülkemizde karşıladınız. O lanetli bayrağı göndere çektiniz. Bugün hala hiç utanmadan İsrail ile ticarete devam ediyorsunuz ve bu idam kararları konusunda sesinizi çıkarmıyorsunuz. Yazıklar olsun size!"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.