yandex

Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı

DİĞER 04.05.2024 - 13:45, Güncelleme: 04.05.2024 - 13:45 1011 kez okundu.
 

Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Sığırcılı Göleti'ndeki balık ağlarını toplayarak yavru balıkların göle dönmesini sağladı.Erdoğan DEMİR / KEŞAN POSTASI EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sadece suçlularla mücadele etmiyor, aynı zamanda çevre, doğa ve hayvanların korunması için de büyük bir çaba sarf ediyor. Bu kapsamda, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, İpsala ilçesi Paşaköy'de bulunan Sığırcılı Göleti'nde devriye görevi sırasında gölde balık ağı olduğunu tespit etti. Jandarma ekipleri, göldeki balık ağlarını toplayarak yavru balıkların tekrar göle dönmesini sağladı. Toplanan balık ağları ise gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından ilçe tarım müdürlüğüne teslim edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Sığırcılı Göleti'ndeki balık ağlarını toplayarak yavru balıkların göle dönmesini sağladı.

Erdoğan DEMİR / KEŞAN POSTASI

EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sadece suçlularla mücadele etmiyor, aynı zamanda çevre, doğa ve hayvanların korunması için de büyük bir çaba sarf ediyor. Bu kapsamda, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, İpsala ilçesi Paşaköy'de bulunan Sığırcılı Göleti'nde devriye görevi sırasında gölde balık ağı olduğunu tespit etti.

Jandarma ekipleri, göldeki balık ağlarını toplayarak yavru balıkların tekrar göle dönmesini sağladı. Toplanan balık ağları ise gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından ilçe tarım müdürlüğüne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.