yandex

Yeni Adil Dünya İçin Çığır Açacak Konferans! Sivil Katliamlara Dur Diyebilmek İçin Milli Çözüm Dergisi Tüm Halkı Bekliyor

GÜNDEM (BBH) - Haber Merkezi | 07.12.2023 - 16:20, Güncelleme: 07.12.2023 - 16:20 817+ kez okundu.
 

Yeni Adil Dünya İçin Çığır Açacak Konferans! Sivil Katliamlara Dur Diyebilmek İçin Milli Çözüm Dergisi Tüm Halkı Bekliyor

Milli Çözüm Dergisi, yaşanan son olaylar ve Gazze’deki insani kriz ile ilgili olarak “YIPRATILAN CUMHURİYET MİRASI ve FİLİSTİN’DE İNSANLIĞIN İFLASI!..” konulu kritik bir konferans düzenliyor.

Milli Çözüm Dergisi, düzenlediği kritik konferansla insanlık vicdanını harekete geçirmeyi hedefliyor. Gazze’deki olaylar sonrasında “YENİ ADİL BİR DÜNYA” talepleri artarken, uluslararası kuruluşlar ve İslam dünyasının çoğunluğu kendi halklarından çok İsrail’e hizmet ettiğini ortaya koymaktadır. İsrail’in sivil katliamları güçlü bir tepkiyle karşılanırken, dünya “İSRAİL’E KİM DUR DİYECEK?” sorusunun cevabını aramaktadır. Konferansta, İsrail’e koşulsuz destek veren ülkelerin sınırları belirlenerek, bu katliamlara son verilmesi gerektiği vurgulanmaktadır. Aynı zamanda ülkemizde devam eden ekonomik kriz ve kutuplaşma sorunlarına da değinilen konferansta, halkın ortak paydada buluşabileceği bir siyaset anlayışının önemi vurgulanmaktadır. Özellikle Siyonist İsrail’in “ARZ-I MEV’UD -büyük israil-” hedefleriyle ülkemizi kuşatmaya çalıştığı bir dönemde, günlük siyasi kazanımların ötesinde çözümlere odaklanmamız gerektiği belirtilmektedir. Milli Çözüm Dergisi baş yazarı Siyaset Bilimci Düşünür Üstad Ahmet Akgül’ün katılımıyla gerçekleşecek olan “YIPRATILAN CUMHURİYET MİRASI ve FİLİSTİN’DE İNSANLIĞIN İFLASI!..” konulu konferans, 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’te Afra Göktelen Yanı Bera Otel’de düzenlenecektir. Konferansa tüm halkın davetli olduğu vurgulanan haberde, Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği’nin tarihi öneme sahip bu konferansa tüm katılımcıları beklediği belirtilmektedir.
Milli Çözüm Dergisi, yaşanan son olaylar ve Gazze’deki insani kriz ile ilgili olarak “YIPRATILAN CUMHURİYET MİRASI ve FİLİSTİN’DE İNSANLIĞIN İFLASI!..” konulu kritik bir konferans düzenliyor.

Milli Çözüm Dergisi, düzenlediği kritik konferansla insanlık vicdanını harekete geçirmeyi hedefliyor. Gazze’deki olaylar sonrasında “YENİ ADİL BİR DÜNYA” talepleri artarken, uluslararası kuruluşlar ve İslam dünyasının çoğunluğu kendi halklarından çok İsrail’e hizmet ettiğini ortaya koymaktadır. İsrail’in sivil katliamları güçlü bir tepkiyle karşılanırken, dünya “İSRAİL’E KİM DUR DİYECEK?” sorusunun cevabını aramaktadır. Konferansta, İsrail’e koşulsuz destek veren ülkelerin sınırları belirlenerek, bu katliamlara son verilmesi gerektiği vurgulanmaktadır.

Aynı zamanda ülkemizde devam eden ekonomik kriz ve kutuplaşma sorunlarına da değinilen konferansta, halkın ortak paydada buluşabileceği bir siyaset anlayışının önemi vurgulanmaktadır. Özellikle Siyonist İsrail’in “ARZ-I MEV’UD -büyük israil-” hedefleriyle ülkemizi kuşatmaya çalıştığı bir dönemde, günlük siyasi kazanımların ötesinde çözümlere odaklanmamız gerektiği belirtilmektedir.

Milli Çözüm Dergisi baş yazarı Siyaset Bilimci Düşünür Üstad Ahmet Akgül’ün katılımıyla gerçekleşecek olan “YIPRATILAN CUMHURİYET MİRASI ve FİLİSTİN’DE İNSANLIĞIN İFLASI!..” konulu konferans, 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’te Afra Göktelen Yanı Bera Otel’de düzenlenecektir.

Konferansa tüm halkın davetli olduğu vurgulanan haberde, Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği’nin tarihi öneme sahip bu konferansa tüm katılımcıları beklediği belirtilmektedir.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.