yandex
Sıla MADEN
Köşe Yazarı
Sıla MADEN
 

SULTANI ÖLDÜRMEK

Kitap ismi: SULTANI ÖLDÜRMEK  YAZAR: AHMET ÜMİT  Türkiye'de polisiye denince akla ilk gelen isim muhtemelen Ahmet Ümittir.  Polisiye'deki başarısı zaten tartışılmaz ama bu kitapta  tarih yönüyle karşımıza çıkıyor gerçi yazarımızın tarihe karşı hep  ilgisi var bu İstanbul hatırası kitabında da kendini gösteriyor, orada bütün padişahlardan bahsederken burada üzerinde durduğu Fatih Sultan Mehmet, ve Fatih hakkında daha sonra 10 tarih kitabı araştırtcak kadar ilgi uyandırıyor:)  Bir kitapta hem tarih, hem psikoloji, hem polisiye bir arada. Hem de bu kadar güzel harmanlanmış. Hepsinin dozu o kadar güzel ayarlanmış ki hiçbirisi sırıtmıyor. Gelelim kitabımızın içeriğine, kitabı mızın kahramanı "psikojenik füg“ hastası hayatının bazı dönemlerinde Bu hastalık nedeniyle krizler geçiriyor ve Bu kriz esnasında hiçbir şey hatırlamıyor oysa ki kriz sırasında normal hayatına devam ediyor yemek yiyor, su içiyor, arkadaşlarıyla geziyor tek eksik beyinde bunların yer etmemesi. Yine bir kriz geçiriyor ve en ilginci Krizden sonra kendini maktulün evinin önünde  buluyor. Yani cinayeti kendisi mi işledi yoksa bir başkası mı kendisi de bilmiyor oldukça ilginç bir hikaye yani psikoloji,  tarih,  polisiye (üçü bir arada:)) sevenler için harika bir kitap ben çok sevdim hepinize tavsiye ediyorum. :)
Ekleme Tarihi: 05 Eylül 2024 - Perşembe

SULTANI ÖLDÜRMEK

Kitap ismi: SULTANI ÖLDÜRMEK 

YAZAR: AHMET ÜMİT 

Türkiye'de polisiye denince akla ilk gelen isim muhtemelen Ahmet Ümittir.  Polisiye'deki başarısı zaten tartışılmaz ama bu kitapta  tarih yönüyle karşımıza çıkıyor gerçi yazarımızın tarihe karşı hep  ilgisi var bu İstanbul hatırası kitabında da kendini gösteriyor, orada bütün padişahlardan bahsederken burada üzerinde durduğu Fatih Sultan Mehmet, ve Fatih hakkında daha sonra 10 tarih kitabı araştırtcak kadar ilgi uyandırıyor:) 

Bir kitapta hem tarih, hem psikoloji, hem polisiye bir arada. Hem de bu kadar güzel harmanlanmış. Hepsinin dozu o kadar güzel ayarlanmış ki hiçbirisi sırıtmıyor.

Gelelim kitabımızın içeriğine, kitabı mızın kahramanı "psikojenik füg“ hastası hayatının bazı dönemlerinde Bu hastalık nedeniyle krizler geçiriyor ve Bu kriz esnasında hiçbir şey hatırlamıyor oysa ki kriz sırasında normal hayatına devam ediyor yemek yiyor, su içiyor, arkadaşlarıyla geziyor tek eksik beyinde bunların yer etmemesi. Yine bir kriz geçiriyor ve en ilginci Krizden sonra kendini maktulün evinin önünde  buluyor. Yani cinayeti kendisi mi işledi yoksa bir başkası mı kendisi de bilmiyor oldukça ilginç bir hikaye yani psikoloji,  tarih,  polisiye (üçü bir arada:)) sevenler için harika bir kitap ben çok sevdim hepinize tavsiye ediyorum. :)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Döndü
(05.09.2024 18:31 - #72353)
Harika yorumlamışıniz sıla hanım listeme ekliycem inşallah
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.