yandex
Merve AĞIR
Köşe Yazarı
Merve AĞIR
 

Size Ayçiçeğinden mesaj var!

Size Ayçiçeğinden mesaj var! Kalbinizi açmanız gereken mevzuları aktarmaktan mutluluk duyuyor okurken yaşadığınız duyguların tatlı bir serinlik vermesini temenni ediyorum. Günebakan çiçeği de derler bana; Her gün gökyüzüyle yeryüzünün sırlarını Allah 'ın esmalarını zikrederek aşikâr ederim, görebilen yürekler için birçok mananın ardına gizlenirim. Ne kadar ana vatanımdan ayrı düşsem de Mevlana gibi Şems 'in izini sürerim. Her daim yüzümü ondan esirgemememden maksat şemsten zuhur eden manadır. Eğer benden bir ibret almak isterseniz naçizane tavsiyem Sizde gizli olan manayı bulma gayretinde olmanız ve sizi ana vatana kavuşturacak olan her meselenin peşine düşmeniz olacaktır. Duyduğuma göre sizde benden farklı olarak irade denilen bir hissiyat varmış sen hissiyatı nerden biliyorsun diye sormayın şimdi bana benim olduğum dünyada herkes kendi lisanında konuşur ve bizler birbirimizin halinden anlarız tatlı bir esinti ile rüzgârla sohbet ettiğimizde anlatmış bende sizin yaşantınızı merak etmiştim. İçimdeki merak duygusu şimdi sizlerle sohbet etmeme vesile oldu şimdi sizleri söylediğim cümlelerin gölgesinde bırakıyor güzel dileklerimle yanınızdan ayrılıyorum belki başka bir zaman diliminde tekrar karşılaşırız. Kim bilir   Sevgilerimle Ayçiçeği Namıdiğer Günebakan çiçeği Bu kâinatta her birimiz bir zerre olduğumuzun farkına varabilirsek eğer bize gönderilen ince mesajları idrak edebiliriz. Hadi, şimdi bize gönderilen bu mesajın her bir noktasını yürek terazimizde ele alalım. Bizi ana vatana kavuşturacak her meselenin neden peşine düşmeliyiz? Her birimiz özlem dediğimiz duyguya nasıl anlam kazandırdık? Aslında özlem olarak adlandırdığımız her an ait olmadığımız bir düşün gerçekliğine zemin hazırlayıp imtihan ile süslenmiş sorumlulukları yüklenmemizi sağladı. Vazifelerimiz iradenin varlığını aşikâr edip iyi kötüyü ayrıt etmemize imkân sağladı. Size bakmakla görmenin arasındaki farkı aktarırken görmenin bir okuma biçimi olduğunu bu yazıyı yazarken fark ediyorum. Neyse konumuzun özüne gelirsek eğer bu hayatta gerçek meseleleriniz olsun her zaman. Size dayatılan bir dünyanın değil de insanlığa Allah’ın rızası doğrultusunda hizmet edebilmenin duruşunu sergileyiniz. Yaşamınız boyunca izini sürdüğünüz her meseleyi vicdan terazinizde ölçüp ben noktasından biz noktasına emin adımlarla ilerlemenizi canı gönülden istiyor anlayıp anlaşıldığımız daha güzel günlere ulaşacağımıza inanarak yazımı dinlendiriyorum.
Ekleme Tarihi: 18 Mayıs 2024 - Cumartesi

Size Ayçiçeğinden mesaj var!

Size Ayçiçeğinden mesaj var! Kalbinizi açmanız gereken mevzuları aktarmaktan mutluluk duyuyor okurken yaşadığınız duyguların tatlı bir serinlik vermesini temenni ediyorum.

Günebakan çiçeği de derler bana; Her gün gökyüzüyle yeryüzünün sırlarını Allah 'ın esmalarını zikrederek aşikâr ederim, görebilen yürekler için birçok mananın ardına gizlenirim. Ne kadar ana vatanımdan ayrı düşsem de Mevlana gibi Şems 'in izini sürerim. Her daim yüzümü ondan esirgemememden maksat şemsten zuhur eden manadır. Eğer benden bir ibret almak isterseniz naçizane tavsiyem Sizde gizli olan manayı bulma gayretinde olmanız ve sizi ana vatana kavuşturacak olan her meselenin peşine düşmeniz olacaktır. Duyduğuma göre sizde benden farklı olarak irade denilen bir hissiyat varmış sen hissiyatı nerden biliyorsun diye sormayın şimdi bana benim olduğum dünyada herkes kendi lisanında konuşur ve bizler birbirimizin halinden anlarız tatlı bir esinti ile rüzgârla sohbet ettiğimizde anlatmış bende sizin yaşantınızı merak etmiştim. İçimdeki merak duygusu şimdi sizlerle sohbet etmeme vesile oldu şimdi sizleri söylediğim cümlelerin gölgesinde bırakıyor güzel dileklerimle yanınızdan ayrılıyorum belki başka bir zaman diliminde tekrar karşılaşırız. Kim bilir  

Sevgilerimle Ayçiçeği Namıdiğer Günebakan çiçeği

Bu kâinatta her birimiz bir zerre olduğumuzun farkına varabilirsek eğer bize gönderilen ince mesajları idrak edebiliriz. Hadi, şimdi bize gönderilen bu mesajın her bir noktasını yürek terazimizde ele alalım.

Bizi ana vatana kavuşturacak her meselenin neden peşine düşmeliyiz?

Her birimiz özlem dediğimiz duyguya nasıl anlam kazandırdık? Aslında özlem olarak adlandırdığımız her an ait olmadığımız bir düşün gerçekliğine zemin hazırlayıp imtihan ile süslenmiş sorumlulukları yüklenmemizi sağladı. Vazifelerimiz iradenin varlığını aşikâr edip iyi kötüyü ayrıt etmemize imkân sağladı. Size bakmakla görmenin arasındaki farkı aktarırken görmenin bir okuma biçimi olduğunu bu yazıyı yazarken fark ediyorum. Neyse konumuzun özüne gelirsek eğer bu hayatta gerçek meseleleriniz olsun her zaman. Size dayatılan bir dünyanın değil de insanlığa Allah’ın rızası doğrultusunda hizmet edebilmenin duruşunu sergileyiniz. Yaşamınız boyunca izini sürdüğünüz her meseleyi vicdan terazinizde ölçüp ben noktasından biz noktasına emin adımlarla ilerlemenizi canı gönülden istiyor anlayıp anlaşıldığımız daha güzel günlere ulaşacağımıza inanarak yazımı dinlendiriyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.