yandex
Ali ŞİMŞEK
Köşe Yazarı
Ali ŞİMŞEK
 

Cesaretin ve Şefkatin Buluştuğu Yer: Kahraman Türk Ordusu

Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen ve Kahraman TÜRK SİLAHLI KUVVETLER Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda düzenlenen 'Temsili Askerlik Uygulaması' etkinliğine katılarak bir günlüğüne askerlik deneyimi yaşama şansı buldum. Bu deneyim, sadece Türk milletinin değil, tüm dünyanın takdir ve kabul ettiği Kahraman Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın engellilere yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu özel organizasyonunda yer almak beni gururlandırdı. Bu etkinlik sayesinde, kahraman ordumuzun engellilere olan yaklaşımını bir kez daha gözlemleme şansı buldum. TÜRK ordusu, düşmana karşı cesaret ve güç simgesi olmanın yanı sıra, dostlarına, mazlumlara ve mağdurlara karşı da bir anne şefkatiyle yaklaşarak onlara en iyi şekilde hizmet etmeyi ilke edinmiş bir kurum olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel deneyim sayesinde, ordumuzun mensuplarının sahip oldukları disiplin, fedakarlık ve vatan sevgisi gibi değerleri bir kez daha gözlemleme fırsatı buldum. Bu kutsal görevi yerine getirirken engelliler için de duyarlılık gösteren ordumuzun mensuplarına saygı ve sevgilerimi sunuyor, onları gururla selamlıyorum. Engelliler için büyük önem taşıyan bu özel günde bize unutulmaz bir deneyim yaşatan Kahraman Türk Kara Kuvvetleri'ne teşekkürlerimi sunuyorum. Bize o şanlı üniformayı giyme ve bu gurur dolu anları yaşama fırsatı verdiğiniz için binlerce kez minnettarım. Kahraman Türk ordusu, sen ilelebet var ol! Bu deneyim, engelli bireylerin toplumda kabul görmesine ve farkındalık oluşturulmasına önemli bir katkı sağlamıştır. Umarım bu tür etkinlikler gelecekte de devam eder ve engelli vatandaşlarımızın toplumda daha fazla yer almasına vesile olur. Türk milleti olarak, engellilere karşı duyarlılık ve anlayışımızı her zaman en üst seviyede tutmalı ve onların hak ettikleri saygıyı göstermeliyiz. Kahraman Türk Kara Kuvvetleri'ne ve tüm askerlerimize minnettarlığımı ve şükranlarımı sunuyor, onların kutsal görevlerinde başarılar diliyorum. Allah ordumuzu korusun ve muzaffer eylesin. BU SELAM TÜM KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZE....
Ekleme Tarihi: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi

Cesaretin ve Şefkatin Buluştuğu Yer: Kahraman Türk Ordusu

Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen ve Kahraman TÜRK SİLAHLI KUVVETLER Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda düzenlenen 'Temsili Askerlik Uygulaması' etkinliğine katılarak bir günlüğüne askerlik deneyimi yaşama şansı buldum. Bu deneyim, sadece Türk milletinin değil, tüm dünyanın takdir ve kabul ettiği Kahraman Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın engellilere yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu özel organizasyonunda yer almak beni gururlandırdı. Bu etkinlik sayesinde, kahraman ordumuzun engellilere olan yaklaşımını bir kez daha gözlemleme şansı buldum.

TÜRK ordusu, düşmana karşı cesaret ve güç simgesi olmanın yanı sıra, dostlarına, mazlumlara ve mağdurlara karşı da bir anne şefkatiyle yaklaşarak onlara en iyi şekilde hizmet etmeyi ilke edinmiş bir kurum olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel deneyim sayesinde, ordumuzun mensuplarının sahip oldukları disiplin, fedakarlık ve vatan sevgisi gibi değerleri bir kez daha gözlemleme fırsatı buldum. Bu kutsal görevi yerine getirirken engelliler için de duyarlılık gösteren ordumuzun mensuplarına saygı ve sevgilerimi sunuyor, onları gururla selamlıyorum.

Engelliler için büyük önem taşıyan bu özel günde bize unutulmaz bir deneyim yaşatan Kahraman Türk Kara Kuvvetleri'ne teşekkürlerimi sunuyorum. Bize o şanlı üniformayı giyme ve bu gurur dolu anları yaşama fırsatı verdiğiniz için binlerce kez minnettarım. Kahraman Türk ordusu, sen ilelebet var ol!

Bu deneyim, engelli bireylerin toplumda kabul görmesine ve farkındalık oluşturulmasına önemli bir katkı sağlamıştır. Umarım bu tür etkinlikler gelecekte de devam eder ve engelli vatandaşlarımızın toplumda daha fazla yer almasına vesile olur. Türk milleti olarak, engellilere karşı duyarlılık ve anlayışımızı her zaman en üst seviyede tutmalı ve onların hak ettikleri saygıyı göstermeliyiz. Kahraman Türk Kara Kuvvetleri'ne ve tüm askerlerimize minnettarlığımı ve şükranlarımı sunuyor, onların kutsal görevlerinde başarılar diliyorum. Allah ordumuzu korusun ve muzaffer eylesin.


BU SELAM TÜM KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZE....

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.