yandex

Vakıfbank Şampiyon 3-0

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 13:55, Güncelleme: 03.05.2023 - 13:55 2983+ kez okundu.
 

Vakıfbank Şampiyon 3-0

Kupa Voley finalinde Vakıfbank, Fenerbahçe Opet karşısında 3-0 kazanarak şampiyon oldu.

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonunda final heyecanı yaşandı. Finalde Vakıfbank ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. VakıfBank, zorlu mücadelede rakibine set vermedi ve sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Finalde Fenerbahçe'yi yenmeyi başaran VakıfBank, Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley şampiyonu oldu. Geçtiğimiz sezon da Kadınlar Kupa Voley finalinde yine iki takım karşı karşıya gelmişti. Yine VakıfBank, Sarı-Lacivertlileri geçerek kupaya uzanan taraf olmuştu. Set sonuçları; 1. Set: 25-15 2. Set: 25-23 3. Set: 29-27 Vakıfbank bugün elde ettiği galibiyetle Kupa Voley'e üst üste 3. toplamda 9. kez sahip olmayı başardı. Vakıfbank'ın dünyaca ünlü pasör çaprazı Paola Egonu kaydettiği 25 sayı ile karşılaşmanın en skorer ismi oldu ve finalin en değerli oyuncusu seçildi.
Kupa Voley finalinde Vakıfbank, Fenerbahçe Opet karşısında 3-0 kazanarak şampiyon oldu.
Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonunda final heyecanı yaşandı. Finalde Vakıfbank ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. VakıfBank, zorlu mücadelede rakibine set vermedi ve sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.
Finalde Fenerbahçe'yi yenmeyi başaran VakıfBank, Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley şampiyonu oldu. Geçtiğimiz sezon da Kadınlar Kupa Voley finalinde yine iki takım karşı karşıya gelmişti. Yine VakıfBank, Sarı-Lacivertlileri geçerek kupaya uzanan taraf olmuştu.
Set sonuçları; 1. Set: 25-15 2. Set: 25-23 3. Set: 29-27
Vakıfbank bugün elde ettiği galibiyetle Kupa Voley'e üst üste 3. toplamda 9. kez sahip olmayı başardı. Vakıfbank'ın dünyaca ünlü pasör çaprazı Paola Egonu kaydettiği 25 sayı ile karşılaşmanın en skorer ismi oldu ve finalin en değerli oyuncusu seçildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.