yandex

TİKAʹdan Afganistanʹdaki savaş mağduru ailelere yardım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3395+ kez okundu.
 

TİKAʹdan Afganistanʹdaki savaş mağduru ailelere yardım

Afganistan'ın kuzeydoğusundaki Tahar vilayetinin Deşti Kale ilçesinde terör faaliyetleri nedeniyle evlerinden olan ve zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışan ihtiyaç sahibi ailelere Türkiye yardım elini uzattı.  TİKA tarafından, bin aileye acil gıda ve battaniye yardımı yapıldı. Yardım paketlerinde pirinç, un, sıvı yağ, barbunya, yeşil çay, şeker, salça ve battaniye bulunduğu ifade edilen açıklamada, TİKA'nın dünyanın farklı coğrafyalarında kimsesiz, hayatlarını zor şartlar atında sürdürmeye çalışan ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatarak ekmeğini paylaşmaya devam ettiği kaydedildi. Kaynak: AA

Afganistan'ın kuzeydoğusundaki Tahar vilayetinin Deşti Kale ilçesinde terör faaliyetleri nedeniyle evlerinden olan ve zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışan ihtiyaç sahibi ailelere Türkiye yardım elini uzattı. 

TİKA tarafından, bin aileye acil gıda ve battaniye yardımı yapıldı.

Yardım paketlerinde pirinç, un, sıvı yağ, barbunya, yeşil çay, şeker, salça ve battaniye bulunduğu ifade edilen açıklamada, TİKA'nın dünyanın farklı coğrafyalarında kimsesiz, hayatlarını zor şartlar atında sürdürmeye çalışan ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatarak ekmeğini paylaşmaya devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.