yandex

Stoch’un sezonu

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3518+ kez okundu.
 

Stoch’un sezonu

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Slavia Prag deplasmanda Sevilla ile 2-2 berabere kaldı. Uzun yıllar Türkiye’de oynamasına karşın bir türlü beklenen patlamayı gösteremeyen Miroslav Stoch, Slavia Prag formasıyla maçta 1 gol 1 de asistle oynadı.  Türkiye’de Fenerbahçe’nin yanı sıra Bursaspor’da da kısa bir süre oynayan Slovak futbolcu Çekya Ligi’nde de fırtına gibi esiyor. Stoch’un Slavia Prag forması altında ligde 11 golü, 9 da asisti var, gol krallığında da ikinci sırada.  Stoch kariyerinde Chelsea, Twente, PAOK gibi takımlarda oynadı. Kaynak: TRT SPOR

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Slavia Prag deplasmanda Sevilla ile 2-2 berabere kaldı. Uzun yıllar Türkiye’de oynamasına karşın bir türlü beklenen patlamayı gösteremeyen Miroslav Stoch, Slavia Prag formasıyla maçta 1 gol 1 de asistle oynadı. 

Türkiye’de Fenerbahçe’nin yanı sıra Bursaspor’da da kısa bir süre oynayan Slovak futbolcu Çekya Ligi’nde de fırtına gibi esiyor.

Stoch’un Slavia Prag forması altında ligde 11 golü, 9 da asisti var, gol krallığında da ikinci sırada. 

Stoch kariyerinde Chelsea, Twente, PAOK gibi takımlarda oynadı.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.