yandex

Soykırım aylarca sürecek!

DÜNYA (MG) - Milli Gazete | 07.02.2024 - 11:14, Güncelleme: 07.02.2024 - 11:14 936+ kez okundu.
 

Soykırım aylarca sürecek!

Siyonist İsrail Başbakanı katil Netanyahu, korkak ordusuyla hiçbir amacına ulaşamadığı Gazze’ye yönelik saldırıların aylarca süreceğini söyledi, ,"Amacımız HAMAS’a karşı kesin bir zafer” dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 7 Ekim'den bu yana terörist İsrail ordusunca bombalanan Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının aylarca sürebileceğini belirtti. Netanyahu,"Amacımız HAMAS’a karşı kesin bir zafer. HAMAS lider kadrosunu öldüreceğiz, bu nedenle Gazze Şeridi'nin her bölgesinde aktif olmaya devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı. Netanyahu, "Birkaç gün önce komutanlarınıza söyledim. Üzerinde iki kelime olan bir şapka aldım: Kesin zafer. Bu bizim siyasetimizin özüdür. HAMAS’a karşı kesin zafer" ifadelerini kullandı. HAMAS’ın lider kadrosu öldürülmeden saldırılarının nihayete ermemesi gerektiğini savunan başbakan Netanyahu, "Savaş o zamandan önce bitmemeli ancak yıllar değil, aylar sürecek" dedi. Gazze'de tutulan İsrailli esirlere değinen Netanyahu, onların eve dönmesi için güya çaba harcamaya devam edeceklerini ancak "HAMAS’ın kabul edilemeyecek talepleri olduğunu" açıkladı. ESİR YAKINLARI TOPLANTIYA ALINMADI Bu arada Gazze Şeridi'nde esir tutulanların yakınlarının Likud Partisi haftalık toplantısına alınmadığı belirtildi. Düzenli olarak aylardır Knesset’te esirlerin serbest bırakılması için lobi yürüten esir yakınlarının, haftalardır toplantıya girmek için çabaladıkları aktarıldı. İsrail basınına konuşan, kuzeni Gazze’de esir tutulan Gil Dickmann, "Likud bugüne kadar bizimle görüşmeyen tek parti" açıklamasında bulundu.
Siyonist İsrail Başbakanı katil Netanyahu, korkak ordusuyla hiçbir amacına ulaşamadığı Gazze’ye yönelik saldırıların aylarca süreceğini söyledi, ,"Amacımız HAMAS’a karşı kesin bir zafer” dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 7 Ekim'den bu yana terörist İsrail ordusunca bombalanan Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının aylarca sürebileceğini belirtti. Netanyahu,"Amacımız HAMAS’a karşı kesin bir zafer. HAMAS lider kadrosunu öldüreceğiz, bu nedenle Gazze Şeridi'nin her bölgesinde aktif olmaya devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı. Netanyahu, "Birkaç gün önce komutanlarınıza söyledim. Üzerinde iki kelime olan bir şapka aldım: Kesin zafer. Bu bizim siyasetimizin özüdür. HAMAS’a karşı kesin zafer" ifadelerini kullandı.

HAMAS’ın lider kadrosu öldürülmeden saldırılarının nihayete ermemesi gerektiğini savunan başbakan Netanyahu, "Savaş o zamandan önce bitmemeli ancak yıllar değil, aylar sürecek" dedi.

Gazze'de tutulan İsrailli esirlere değinen Netanyahu, onların eve dönmesi için güya çaba harcamaya devam edeceklerini ancak "HAMAS’ın kabul edilemeyecek talepleri olduğunu" açıkladı.

ESİR YAKINLARI TOPLANTIYA ALINMADI

Bu arada Gazze Şeridi'nde esir tutulanların yakınlarının Likud Partisi haftalık toplantısına alınmadığı belirtildi. Düzenli olarak aylardır Knesset’te esirlerin serbest bırakılması için lobi yürüten esir yakınlarının, haftalardır toplantıya girmek için çabaladıkları aktarıldı. İsrail basınına konuşan, kuzeni Gazze’de esir tutulan Gil Dickmann, "Likud bugüne kadar bizimle görüşmeyen tek parti" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.