yandex

Siz ölümden kaçmak için biz şehit olmak için yaşarız

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 04.01.2024 - 09:57, Güncelleme: 04.01.2024 - 09:57 1030+ kez okundu.
 

Siz ölümden kaçmak için biz şehit olmak için yaşarız

Siz ölünce yok olursunuz, biz ölünce şehit oluruz; mücadelemize bir tuğla daha koyarız... HAMAS’ın Başkan Yardımcısı Komutan Şeyh Salih el-Aruri, İsrail’in kahpece saldırısı sonucu çok arzu ettiği şehadete kavuştu.

Salih EL-Aruri’nin annesi, şehadet haberini aldığında: “Allah kabul etsin, Allah kabul etsin!” Siyonistlerin korkulu rüyası olan şehit Aruri’nin annesi, şehadet haberini, “Allah kabul eylesin” niyazıyla, kız kardeşi de, “Bugün tebrikleri kabul ediyoruz” ifadeleriyle karşıladı. Üç aydır yaptığı soykırıma rağmen istediği sonuca ulaşamayan İsrail rejimi, bu güçlü duruş karşısında yine hüsrana uğradı. Siyonistler şunu bilsin ki; sizin dünyaya bağlılığınızdan  daha fazla Gazzeli Müslümanlar şehadeti arzuluyor. İSRAİL’İN EN ÇOK KORKTUĞU İSİMLERDENDİ İsrail rejiminin suikastı sonucunda şehadet şerbetini içen Salih el-Aruri, Siyonistlerin en çok korktuğu isimlerden biriydi. Hayatının önemli bir bölümünü İsrail zindanlarında geçiren ve 2017 yılında HAMAS başkan yardımcılığı görevine getirilen Salih el-Aruri, Filistin halkının en çok saygı duyduğu isimlerdendi. Şehadetine az bir süre kala bir TV kanalına röportaj veren Aruri, “Allah’tan (C.C.) başka kimse ne bir an ileri veya geri çekebilir. Bu yaşa ulaşacağımı ilk etapta hiç beklemiyordum. Uzatmalardayız, bizi tehdit edecek bir şey yok. Biz imanlı insanlarız. Şehadeti, Allah’a kavuşmak ve büyük bir zafer olarak görüyoruz” sözlerini sarf etmişti. Aksa Tufanı operasyonunun planlayıcıları arasında yer alıyordu Filistin direnişinin sembol isimlerinden olan ve HAMAS lideri İsmail Heniyye’nin yardımcılığı görevinde bulunan Şeyh Salih el-Aruri, Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki HAMAS ofisinde şehadete yürüdü. İsrail rejiminin drone saldırısı sonucunda Aruri’nin yanı sıra beş HAMAS mensubu da şehit oldu. HAMAS’ın üst düzey isimlerinden olan Aruri, Aksa Tufanı operasyonunun planlayıcıları arasında yer alıyordu.
Siz ölünce yok olursunuz, biz ölünce şehit oluruz; mücadelemize bir tuğla daha koyarız... HAMAS’ın Başkan Yardımcısı Komutan Şeyh Salih el-Aruri, İsrail’in kahpece saldırısı sonucu çok arzu ettiği şehadete kavuştu.

Salih EL-Aruri’nin annesi, şehadet haberini aldığında: “Allah kabul etsin, Allah kabul etsin!”

Siyonistlerin korkulu rüyası olan şehit Aruri’nin annesi, şehadet haberini, “Allah kabul eylesin” niyazıyla, kız kardeşi de, “Bugün tebrikleri kabul ediyoruz” ifadeleriyle karşıladı. Üç aydır yaptığı soykırıma rağmen istediği sonuca ulaşamayan İsrail rejimi, bu güçlü duruş karşısında yine hüsrana uğradı. Siyonistler şunu bilsin ki; sizin dünyaya bağlılığınızdan  daha fazla Gazzeli Müslümanlar şehadeti arzuluyor.

İSRAİL’İN EN ÇOK KORKTUĞU İSİMLERDENDİ

İsrail rejiminin suikastı sonucunda şehadet şerbetini içen Salih el-Aruri, Siyonistlerin en çok korktuğu isimlerden biriydi. Hayatının önemli bir bölümünü İsrail zindanlarında geçiren ve 2017 yılında HAMAS başkan yardımcılığı görevine getirilen Salih el-Aruri, Filistin halkının en çok saygı duyduğu isimlerdendi.

Şehadetine az bir süre kala bir TV kanalına röportaj veren Aruri, “Allah’tan (C.C.) başka kimse ne bir an ileri veya geri çekebilir. Bu yaşa ulaşacağımı ilk etapta hiç beklemiyordum. Uzatmalardayız, bizi tehdit edecek bir şey yok. Biz imanlı insanlarız. Şehadeti, Allah’a kavuşmak ve büyük bir zafer olarak görüyoruz” sözlerini sarf etmişti.

Aksa Tufanı operasyonunun planlayıcıları arasında yer alıyordu

Filistin direnişinin sembol isimlerinden olan ve HAMAS lideri İsmail Heniyye’nin yardımcılığı görevinde bulunan Şeyh Salih el-Aruri, Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki HAMAS ofisinde şehadete yürüdü. İsrail rejiminin drone saldırısı sonucunda Aruri’nin yanı sıra beş HAMAS mensubu da şehit oldu. HAMAS’ın üst düzey isimlerinden olan Aruri, Aksa Tufanı operasyonunun planlayıcıları arasında yer alıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.