yandex

Siyonist Parlamenter: Süleyman Mabedini inşa etmek için durmadan çalışıyoruz!

DÜNYA (MG) - Milli Gazete | 19.04.2024 - 13:45, Güncelleme: 19.04.2024 - 13:45 1395 kez okundu.
 

Siyonist Parlamenter: Süleyman Mabedini inşa etmek için durmadan çalışıyoruz!

Sağcı Birleşik Tevrat Yahudiliği partisinden İsrail Parlamentosu (Knesset) üyesi Isaac Pindros ‘’Her gün yaptığımız bütün her şey tapınağı inşa etmek için’’ diye konuştu.

Yahudilerin Mescid-i Aksa’yı yıkıp, yerine Süleyman Mabedini inşa etme planları devam ediyor. Nitekim 7 Ekim’de Filistin Direnişinin başlattığı Aksa Tufanı operasyonu bu planı baltalamak içindi. İsrailli Siyonist Parlamenterin sarfettiği sözler Mescid-i Aksa’yı koruma uğrunda büyük bedeller ödeyen mücahit Filistin halkının Ümmet-i Muhammedin her biri ferdi üzerinde ne kadar büyük hakkı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Faşist Binyamin Netanyahu'nun hükümetine ortak olan partiden İsrail Parlamentosu (Knesset) üyesi, partisinin Mescid-i Aksa'nın yerine Süleyman Mabedinin inşası için her gün çalıştığını açıkladı. Sağcı Birleşik Tevrat Yahudiliği partisinden İsrail Parlamentosu (Knesset) üyesi Isaac Pindros, bir televizyon röportajında, Mescid-i Aksa’nın bulunduğu yere atıfta bulunarak ‘’Tapınak'ın orada inşa edilmesini ve yine orada Fısıh kurbanından yiyebileceğimizi umuyoruz.’’ dedi. Mabedin inşası için bir eylem planlarının olduğuna işaret eden Pindros ‘’Her gün yaptığımız bütün her şey tapınağı inşa etmek için’’ ifadelerini kullandı. 1967'de Kudüs'ün işgalinin ilk anından bu yana, Mescid-i Aksa'nın yıkılıp yerine sözde Süleyman Mabedi'nin inşa edilmesi, birçok Yahudi teşkilat, ulusal ve dini kuruluşların doktrinsel ve siyasi önceliklerinin merkezinde yer alıyor. Haber: Hamza Korkmaz
Sağcı Birleşik Tevrat Yahudiliği partisinden İsrail Parlamentosu (Knesset) üyesi Isaac Pindros ‘’Her gün yaptığımız bütün her şey tapınağı inşa etmek için’’ diye konuştu.

Yahudilerin Mescid-i Aksa’yı yıkıp, yerine Süleyman Mabedini inşa etme planları devam ediyor. Nitekim 7 Ekim’de Filistin Direnişinin başlattığı Aksa Tufanı operasyonu bu planı baltalamak içindi. İsrailli Siyonist Parlamenterin sarfettiği sözler Mescid-i Aksa’yı koruma uğrunda büyük bedeller ödeyen mücahit Filistin halkının Ümmet-i Muhammedin her biri ferdi üzerinde ne kadar büyük hakkı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Faşist Binyamin Netanyahu'nun hükümetine ortak olan partiden İsrail Parlamentosu (Knesset) üyesi, partisinin Mescid-i Aksa'nın yerine Süleyman Mabedinin inşası için her gün çalıştığını açıkladı.

Sağcı Birleşik Tevrat Yahudiliği partisinden İsrail Parlamentosu (Knesset) üyesi Isaac Pindros, bir televizyon röportajında, Mescid-i Aksa’nın bulunduğu yere atıfta bulunarak ‘’Tapınak'ın orada inşa edilmesini ve yine orada Fısıh kurbanından yiyebileceğimizi umuyoruz.’’ dedi.

Mabedin inşası için bir eylem planlarının olduğuna işaret eden Pindros ‘’Her gün yaptığımız bütün her şey tapınağı inşa etmek için’’ ifadelerini kullandı.

1967'de Kudüs'ün işgalinin ilk anından bu yana, Mescid-i Aksa'nın yıkılıp yerine sözde Süleyman Mabedi'nin inşa edilmesi, birçok Yahudi teşkilat, ulusal ve dini kuruluşların doktrinsel ve siyasi önceliklerinin merkezinde yer alıyor.

Haber: Hamza Korkmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.