yandex

Sigova Sigorta, AXA Sigortadan Prestijli Plaket Aldı

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 05.06.2024 - 19:00, Güncelleme: 05.06.2024 - 19:00 1502+ kez okundu.
 

Sigova Sigorta, AXA Sigortadan Prestijli Plaket Aldı

Konya merkezli sigorta aracılık hizmetleri firması Sigova Sigorta, sektördeki üstün performansı ve geniş hizmet yelpazesi ile AXA Sigorta’nın prestijli ödülü olan 2023 Yangın Yıldızları Gümüş Üyesi plaketini almaya hak kazandı.

Sigova Sigorta, Konya bölgesinde faaliyet gösteren önemli sigorta aracılık firmalarından biri olarak, yangın, hırsızlık, yaşam, kasko, trafik, özel sağlık, tarsim ve daha birçok sigorta alanında uzmanlaşmıştır. Müşteri memnuniyetini öncelik edinen şirket, sektördeki lider konumunu güçlendirmeye devam etmektedir.   Ödül töreninde konuşan Sigova Sigorta yetkilileri, bu prestijli plaketin firmalarına duyulan güvenin ve kaliteli hizmet anlayışlarının bir yansıması olduğunu belirtti. Firmanın sektördeki başarısının arkasında, tecrübeli kadrosu, yenilikçi yaklaşımı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı yatmaktadır.   Sigova Sigorta’nın AXA Sigorta tarafından ödüllendirilmesi, sektördeki çıtasını bir kez daha yükselttiği gibi, müşterilere sunulan güvenilir sigorta çözümlerinin kalitesini de pekiştirdi.   Gelecekte de aynı kalite standartlarını koruyarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen Sigova Sigorta, sektördeki önemli bir aktör olarak varlığını sürdürecektir.    
Konya merkezli sigorta aracılık hizmetleri firması Sigova Sigorta, sektördeki üstün performansı ve geniş hizmet yelpazesi ile AXA Sigorta’nın prestijli ödülü olan 2023 Yangın Yıldızları Gümüş Üyesi plaketini almaya hak kazandı.
Sigova Sigorta, Konya bölgesinde faaliyet gösteren önemli sigorta aracılık firmalarından biri olarak, yangın, hırsızlık, yaşam, kasko, trafik, özel sağlık, tarsim ve daha birçok sigorta alanında uzmanlaşmıştır. Müşteri memnuniyetini öncelik edinen şirket, sektördeki lider konumunu güçlendirmeye devam etmektedir.
 
Ödül töreninde konuşan Sigova Sigorta yetkilileri, bu prestijli plaketin firmalarına duyulan güvenin ve kaliteli hizmet anlayışlarının bir yansıması olduğunu belirtti. Firmanın sektördeki başarısının arkasında, tecrübeli kadrosu, yenilikçi yaklaşımı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı yatmaktadır.
 
Sigova Sigorta’nın AXA Sigorta tarafından ödüllendirilmesi, sektördeki çıtasını bir kez daha yükselttiği gibi, müşterilere sunulan güvenilir sigorta çözümlerinin kalitesini de pekiştirdi.
 
Gelecekte de aynı kalite standartlarını koruyarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen Sigova Sigorta, sektördeki önemli bir aktör olarak varlığını sürdürecektir.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.