yandex

Şehit Uzman Çavuş Van'dan memleketine uğurlandı

GÜNDEM 17.08.2023 - 12:06, Güncelleme: 17.08.2023 - 12:06 937+ kez okundu.
 

Şehit Uzman Çavuş Van'dan memleketine uğurlandı

Van'da, eğitim sırasında fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burakcan Güngör'ün (27) acı haberi memleketi Adana'daki baba ocağına ulaştı. Şehit Güngör için Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi.VAN (İGFA) - Alınan bilgiye göre Van İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Burakcan Güngör, eğitim sırasında fenalaştı. Ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güngör, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak  şehit oldu. Şehit Güngör'ün, polis memuru Büşra Ağca Güngör ile 2 yıllık evli ve 1 çocuklarının olduğu öğrenildi. Öte yandan Van Valisi Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve il protokolü, İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Büşra Güngör'ün, şehit eşi, Van J.Öz.Hrk.Komd.Tb.K.lığı emrinde görevli J.Uzm.Çvş. Burakcan Güngör için  Van Jandarma Filo Komutanlığı'ndaki uğurlama törenine katılarak, ailesi ve yakınlarına taziyelerini iletti. https://twitter.com/VanEmniyetMud/status/1692084906606698855

Van'da, eğitim sırasında fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burakcan Güngör'ün (27) acı haberi memleketi Adana'daki baba ocağına ulaştı. Şehit Güngör için Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

VAN (İGFA) - Alınan bilgiye göre Van İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Burakcan Güngör, eğitim sırasında fenalaştı.

Ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güngör, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak  şehit oldu.

Şehit Güngör'ün, polis memuru Büşra Ağca Güngör ile 2 yıllık evli ve 1 çocuklarının olduğu öğrenildi.

Öte yandan Van Valisi Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve il protokolü, İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Büşra Güngör'ün, şehit eşi, Van J.Öz.Hrk.Komd.Tb.K.lığı emrinde görevli J.Uzm.Çvş. Burakcan Güngör için  Van Jandarma Filo Komutanlığı'ndaki uğurlama törenine katılarak, ailesi ve yakınlarına taziyelerini iletti.

https://twitter.com/VanEmniyetMud/status/1692084906606698855

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.