yandex

Pençe-Kilit'te havadan vuruş! 3 terörist daha etkisiz!

GÜNDEM 11.08.2023 - 10:38, Güncelleme: 11.08.2023 - 10:38 719+ kez okundu.
 

Pençe-Kilit'te havadan vuruş! 3 terörist daha etkisiz!

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde hainlerde hesap sormaya devam eden kahraman Mehmetçik, 3 PKK'lı teröristi daha havadan düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, kahraman mehmetçiklerimizi şehit eden hainlerden hesap sormaya devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist daha havadan düzenlenen operasyon ile etkisiz hâle getirildi. Dünden bu yana bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükseldi. Bakanlığın açıklamasında, "Teröristler hangi deliğe girerlerse girsinler kaçınılmaz sondan kurtulamayacaklar" mesajı verildi. https://twitter.com/tcsavunma/status/1689892330109558784

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde hainlerde hesap sormaya devam eden kahraman Mehmetçik, 3 PKK'lı teröristi daha havadan düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, kahraman mehmetçiklerimizi şehit eden hainlerden hesap sormaya devam ediyor.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist daha havadan düzenlenen operasyon ile etkisiz hâle getirildi.

Dünden bu yana bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükseldi.

Bakanlığın açıklamasında, "Teröristler hangi deliğe girerlerse girsinler kaçınılmaz sondan kurtulamayacaklar" mesajı verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1689892330109558784

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.