yandex

Okan Buruk'tan Şampiyonluk Sözleri

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 14:00, Güncelleme: 03.05.2023 - 14:00 3007+ kez okundu.
 

Okan Buruk'tan Şampiyonluk Sözleri

Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü Süper Lig'in 32. hafta maçında Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte lider Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan farkı 3 olurken Beşiktaş ile fark ise 5'e düştü.

Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İstedikleri oyunu oynayamamaktan yakınan Buruk, "Tam olarak istediğimiz oyunu oynayamadık. Hem bunun için, hem de kaybettiğimiz için üzgünüz. 1. gol sonrası kırıldık. İkinci yarının bir bölümünde de kırıldık." dedi. Beşiktaş yenilgisiyle şampiyonluğun kaçmadığını ifade eden Buruk, "Başımız dik. Ligde lider durumdayız. Bugün, sezon başında 5 maç kala 3 puan önde girecekseniz deseler, bunu kabul ederdik, isterdik. Tabii daha yüksek farkla avantajımız vardı ama 3 puanla öndeyiz. Galatasaray, bu süreçlerden her zaman kazanarak çıkmıştır." dedi. Bu sene ilk kez derbi kaybettiklerini dile getiren Buruk, "Galatasaray bu tür süreçlerden her zaman kazanarak çıkmıştır. Bugün bizim için bir kaza. Çok fazla hata vardı. 14 maçlık galibiyet serisi ve oynadığımız oyunlar bizi umutlandırıyor. Bu sene ilk kez derbi kaybettik. Kafamızı kaldırıp şampiyonluğu almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftar merak etmesin bu senenin şampiyonu Galatasaray olacak." dedi.
Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü Süper Lig'in 32. hafta maçında Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte lider Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan farkı 3 olurken Beşiktaş ile fark ise 5'e düştü.
Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İstedikleri oyunu oynayamamaktan yakınan Buruk, "Tam olarak istediğimiz oyunu oynayamadık. Hem bunun için, hem de kaybettiğimiz için üzgünüz. 1. gol sonrası kırıldık. İkinci yarının bir bölümünde de kırıldık." dedi. Beşiktaş yenilgisiyle şampiyonluğun kaçmadığını ifade eden Buruk, "Başımız dik. Ligde lider durumdayız. Bugün, sezon başında 5 maç kala 3 puan önde girecekseniz deseler, bunu kabul ederdik, isterdik. Tabii daha yüksek farkla avantajımız vardı ama 3 puanla öndeyiz. Galatasaray, bu süreçlerden her zaman kazanarak çıkmıştır." dedi.
Bu sene ilk kez derbi kaybettiklerini dile getiren Buruk, "Galatasaray bu tür süreçlerden her zaman kazanarak çıkmıştır. Bugün bizim için bir kaza. Çok fazla hata vardı. 14 maçlık galibiyet serisi ve oynadığımız oyunlar bizi umutlandırıyor. Bu sene ilk kez derbi kaybettik. Kafamızı kaldırıp şampiyonluğu almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftar merak etmesin bu senenin şampiyonu Galatasaray olacak." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.