yandex

Ohh be! Dünya varmış!

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 24.03.2023 - 15:19, Güncelleme: 24.03.2023 - 15:19 1449+ kez okundu.
 

Ohh be! Dünya varmış!

Aylardır kazanamayan ve gol bile atamayan Konyaspor Süper Lig 26. haftasında sahasında lider Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi temsilcimiz 2-1 kazanarak hem kendi rahat bir nefes aldı, hem de taraftarlarına derin bir oh çektirdi.

Galatasaray'ın tarihe geçen rekor serisi Konya deplasmanında sona erdi. Cimbom'un 14 maçlık galibiyet zincirini Arabam.com Konyaspor koparttı. Aynı zamanda ev sahibi temsilcimiz de kendi mağlubiyet serisini bitirmeyi başardı. Konyaspor 9 maç sonra maç kazanmayı başardı.  Zorlu karşılaşmanın 31. dakikasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Kerem’in pasında Rashica topu rakibinden kurtarıp vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Cimbom bul golle 1-0 öne geçerken Rashica, Sarı-Kırmızılı formayla Lig'de ikinci golünü attı. Galatasaray bulduğu gol sonrası geçtiğimiz sene vefat eden Konyaspor ve kendi takımlarının eski futbolcusu olan Ahmet Çalık'ı andı. Rashica, attığı golden sonra Çalık'ın formasını gösterdi. Daha sonra Kerem Aktürkoğlu ve teknik direktör Okan Buruk'ta formayı taraftara gösterenler arasında yer aldı. Konyaspor, Aleksandar Stanojević yönetiminde ligdeki ilk golünü Galatasaray'a attı. 62. dakikada Paz'ın içeriye ortasında Soner Dikmen, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.  Konyaspor, karşılaşmanın son bölümünde 2 gol bulurken bir golü ofsayta takıldı. 90+3. dakikada Paz’ın sol kanattan ceza yayına doğru gönderdiği topta müsait pozisyondaki Oğulcan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Galatasaray'ın 14 maç galibiyet serisini bitirirken takımına 9 maç sonra 3 puan getirmeyi başardı. Süper Lig'de 14 maç üst üstte kazanan Galatasaray, seriyi 15 maça çıkarmak isterken Konyaspor'a takıldı. Cimbom, 15. maçını kazanmak için 1-0 öne geçtiği Konyaspor deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Böylelikle galibiyet serisi de sona erdi. İlhan Palut'un gönderilmesinin ardından ligin 20'nci haftasında takımın başına getirilen teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile galibiyet yüzü göremeyen yeşil-beyazlı ekip ise bu şansızlığını, Galatasaray karşısında sonlandırdı. Yeni hocası Stanojevic yönetiminde ligdeki ilk 5 maçta da gol atamayan Konyaspor, ilk golü Galatasaray'a attı. Konyaspor, Süper Lig'de 600 dakika sonra gol buldu ve bu gol yeşil-beyazlıların maçtaki ilk isabetli şutunda geldi.
Aylardır kazanamayan ve gol bile atamayan Konyaspor Süper Lig 26. haftasında sahasında lider Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi temsilcimiz 2-1 kazanarak hem kendi rahat bir nefes aldı, hem de taraftarlarına derin bir oh çektirdi.
Galatasaray'ın tarihe geçen rekor serisi Konya deplasmanında sona erdi. Cimbom'un 14 maçlık galibiyet zincirini Arabam.com Konya spor koparttı. Aynı zamanda ev sahibi temsilcimiz de kendi mağlubiyet serisini bitirmeyi başardı. Konya spor 9 maç sonra maç kazanmayı başardı. 
Zorlu karşılaşmanın 31. dakikasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Kerem’in pasında Rashica topu rakibinden kurtarıp vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Cimbom bul golle 1-0 öne geçerken Rashica, Sarı-Kırmızılı formayla Lig'de ikinci golünü attı.
Galatasaray bulduğu gol sonrası geçtiğimiz sene vefat eden Konya spor ve kendi takımlarının eski futbolcusu olan Ahmet Çalık'ı andı. Rashica, attığı golden sonra Çalık'ın formasını gösterdi. Daha sonra Kerem Aktürkoğlu ve teknik direktör Okan Buruk'ta formayı taraftara gösterenler arasında yer aldı. Konyaspor, Aleksandar Stanojević yönetiminde ligdeki ilk golünü Galatasaray'a attı. 62. dakikada Paz'ın içeriye ortasında Soner Dikmen, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 
Konyaspor, karşılaşmanın son bölümünde 2 gol bulurken bir golü ofsayta takıldı. 90+3. dakikada Paz’ın sol kanattan ceza yayına doğru gönderdiği topta müsait pozisyondaki Oğulcan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Galatasaray'ın 14 maç galibiyet serisini bitirirken takımına 9 maç sonra 3 puan getirmeyi başardı. Süper Lig'de 14 maç üst üstte kazanan Galatasaray, seriyi 15 maça çıkarmak isterken Konyaspor'a takıldı. Cimbom, 15. maçını kazanmak için 1-0 öne geçtiği Konya spor deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Böylelikle galibiyet serisi de sona erdi.
İlhan Palut'un gönderilmesinin ardından ligin 20'nci haftasında takımın başına getirilen teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile galibiyet yüzü göremeyen yeşil-beyazlı ekip ise bu şansızlığını, Galatasaray karşısında sonlandırdı. Yeni hocası Stanojevic yönetiminde ligdeki ilk 5 maçta da gol atamayan Konyaspor, ilk golü Galatasaray'a attı. Konyaspor, Süper Lig'de 600 dakika sonra gol buldu ve bu gol yeşil-beyazlıların maçtaki ilk isabetli şutunda geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.