yandex

Nevşehir esnafına Savran'dan ziyaret

DİĞER 03.01.2024 - 07:30, Güncelleme: 03.01.2024 - 07:30 660+ kez okundu.
 

Nevşehir esnafına Savran'dan ziyaret

2000 Evler Mahallesi’nde işyeri açılışı gerçekleştiren Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretlerinde bulundu.Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sürdürdüğü ziyaretler kapsamında vatandaşlarla ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak 2000 Evler Mahallesi’ni ziyaret eden Savran, esnaflarla ve vatandaşlarla buluşarak, sohbet etti. "Hayırlı işler" temennisinde bulunduğu esnafların talep ve önerilerini dinleyen Savran, esnaflara belediye hizmetleri hakkında bilgi vererek yeni projeler için istişarelerde bulundu. Mahallede ayrıca yeni kurulan bir işyerinin açılışını da gerçekleştiren Savran, “Esnaflarımız bizim için çok değerli. Onların görüşlerine, eleştirilerine değer veriyoruz. Beklentilerini biliyor ve bizlerden talep ettikleri hizmetler konusunda tüm gayretimizle çalışıyoruz.” dedi.

2000 Evler Mahallesi’nde işyeri açılışı gerçekleştiren Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sürdürdüğü ziyaretler kapsamında vatandaşlarla ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak 2000 Evler Mahallesi’ni ziyaret eden Savran, esnaflarla ve vatandaşlarla buluşarak, sohbet etti. "Hayırlı işler" temennisinde bulunduğu esnafların talep ve önerilerini dinleyen Savran, esnaflara belediye hizmetleri hakkında bilgi vererek yeni projeler için istişarelerde bulundu.

Mahallede ayrıca yeni kurulan bir işyerinin açılışını da gerçekleştiren Savran, “Esnaflarımız bizim için çok değerli. Onların görüşlerine, eleştirilerine değer veriyoruz. Beklentilerini biliyor ve bizlerden talep ettikleri hizmetler konusunda tüm gayretimizle çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.