yandex

Muhtarlardan, İlknur Kumkale’ye ziyaret

DİĞER 23.09.2024 - 09:10, Güncelleme: 23.09.2024 - 09:10 91 kez okundu.
 

Muhtarlardan, İlknur Kumkale’ye ziyaret

Keşanlı mahalle muhtarları bir süre önce Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Prof. Dr. İlknur Kumkale’yi dün makamında ziyaret etti.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Saat 16.00’de gerçekleşen ziyarette muhtarlar Kumkale’yi tebrik ederek görevinde başarılar dilediler. Kumkale’de muhtarların kendisine yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Muhtarlarımıza ben de görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

Keşanlı mahalle muhtarları bir süre önce Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Prof. Dr. İlknur Kumkale’yi dün makamında ziyaret etti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Saat 16.00’de gerçekleşen ziyarette muhtarlar Kumkale’yi tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.

Kumkale’de muhtarların kendisine yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Muhtarlarımıza ben de görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.