yandex

MSB: Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz!

GÜNDEM 14.08.2023 - 10:19, Güncelleme: 14.08.2023 - 10:19 981+ kez okundu.
 

MSB: Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz!

Pençe- Kilit Operasyonu kapsamında Irak'ın Kuzey’indeki Metina bölgesinde 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildi.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB)'ndan alınan bilgiye göre Türk Silahlı Kuvvetleri, terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildiğini duyuran MSB, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek" mesajını verdi.  https://twitter.com/tcsavunma/status/1690979176226996224

Pençe- Kilit Operasyonu kapsamında Irak'ın Kuzey’indeki Metina bölgesinde 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB)'ndan alınan bilgiye göre Türk Silahlı Kuvvetleri, terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor.

Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildiğini duyuran MSB, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek" mesajını verdi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1690979176226996224

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.