yandex

Milli Güvenlik Kurulu bugün toplanıyor

TÜRKİYE 25.07.2024 - 11:37, Güncelleme: 25.07.2024 - 11:37 1389+ kez okundu.
 

Milli Güvenlik Kurulu bugün toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bu yıl 4'üncü kez toplanacak olan Milli Güvenlik Kurulu, toplantısını Beştepe'de gerçekleştirecek.ANKARA (İGFA) - Milli Güvenlik Kurulu, iki aylık aranın ardından bugün Beştepe'de saat 15.00'te toplanacak.  Beştepe'de yapılacak toplantının ilk başlığı terörle mücadele olacak. Öncelikli gündeminde Türkiye'nin sınır ötesinde terörle mücadele operasyonları, Suriye ile normalleşme süreci ve İsrail'in Filistin'deki saldırıları. MGK toplantısında, bölgesel ve uluslararası diğer güvenlik konuları da ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bu yıl 4'üncü kez toplanacak olan Milli Güvenlik Kurulu, toplantısını Beştepe'de gerçekleştirecek.

ANKARA (İGFA) - Milli Güvenlik Kurulu, iki aylık aranın ardından bugün Beştepe'de saat 15.00'te toplanacak. 

Beştepe'de yapılacak toplantının ilk başlığı terörle mücadele olacak.

Öncelikli gündeminde Türkiye'nin sınır ötesinde terörle mücadele operasyonları, Suriye ile normalleşme süreci ve İsrail'in Filistin'deki saldırıları. MGK toplantısında, bölgesel ve uluslararası diğer güvenlik konuları da ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.