yandex

Milli Çözüm Dergisi gençlik kollarında Filistin duyarlığı

GÜNDEM (BBH) - Haber Merkezi | 22.11.2023 - 16:32, Güncelleme: 22.11.2023 - 16:32 964+ kez okundu.
 

Milli Çözüm Dergisi gençlik kollarında Filistin duyarlığı

Milli Çözüm Dergisi Konya il gençlik kolları başkanlığı Filistin sorununu gündeme getirmek için fotoğraf sergisi düzenliyor.

Milli Çözüm Dergisi Konya İl Gençlik Kollarının organize ettiği “AKSA TUFANI HAREKÂTI TARİHİN KIRILMA NOKTASI MI?” - “İSRAİL’İN, KÜRESEL SİYONİZMİN SONUNU HAZIRLAYAN GAZZE KATLİAMI!” konulu fotoğraf sergisi Konya İl Halk Kütüphanesinde sergilenmeye başladı. İl Gençlik Kolları Başkanlığı sergi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: FOTOĞRAF SERGİMİZ KONYA İL HALK KÜTÜPHANESİ’NDE HALKIMIZIN ZİYARETİNE AÇILDI!. "AKSA TUFANI HAREKÂTI TARİHİN KIRILMA NOKTASI MI?"     "İSRAİL'İN, KÜRESEL SİYONİZMİN SONUNU HAZIRLAYAN GAZZE KATLİAMI!"  konulu FOTOĞRAF SERGİMİZ'e  tüm halkımız davetlidir. Milli Çözüm Dergisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak organize ettiğimiz fotoğraf sergisinde; * Siyonizm’in Şeytani İnanışlarını yani vahşetin katliamın ideolojisini ve bunun insanlık için oluşturduğu tehdidi, * Siyonist İşgalci Katliamcı Terörist İsrail'in "BÜYÜK İSRAİL" "ARZ-I MEV'UD" planı içinde Türkiye’yi de içine alan plan proje ve haritalarını, * İslam Âlemi Yöneticilerinin Çoğu Dâhil Ülke Yönetimlerini, Ülke Ekonomilerini, Medyayı Nasıl Ele Geçirdiklerini,  * Necmettin Erbakan'ın Siyonizm hakkındaki tespit, teşhis ve tedbir önerilerini, * Türkiye’nin ve İslam âleminin İsrail'e Karşı Yapabileceği Yaptırımları, * Filistinli Mücahitlerin gözden kaçan destansı mücadelesini, * Dünya halklarının uyanışı ile Yeni Adil Bir Dünyaya doğru yönelimin müjdesini, * Kur’an'ı Kerim’e Göre Siyonist İsrail'i Bekleyen Akıbeti Ve diğer onlarca konuyu bulacaksınız. Sergimiz, 21 - 25 Aralık tarihleri arasında açık olacak. Özellikle gençlerimizi sergimizi ziyarete bekliyoruz.  Küçücük çocuklar bombalanıyor. Binlerce çocuk öldü. Hep birlikte yaşanan katliamı durdurma gayretinde olmalıyız ve bilmeliyiz ki İsrail Türkiye için de bir tehdit. Bilinçlenmeli tedbirler geliştirmeliyiz.  Bu fotoğraf sergisi ile İsrail ve Siyonizm hakkında detaylı bilgiler edineceksiniz. Bundan dolayı tüm halıkımızı sergimizi ziyarete davet ediyoruz. MİLLİ ÇÖZÜM DERGİSİ KONYA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI
Milli Çözüm Dergisi Konya il gençlik kolları başkanlığı Filistin sorununu gündeme getirmek için fotoğraf sergisi düzenliyor.

Milli Çözüm Dergisi Konya İl Gençlik Kollarının organize ettiği “AKSA TUFANI HAREKÂTI TARİHİN KIRILMA NOKTASI MI?” - “İSRAİL’İN, KÜRESEL SİYONİZMİN SONUNU HAZIRLAYAN GAZZE KATLİAMI!” konulu fotoğraf sergisi Konya İl Halk Kütüphanesinde sergilenmeye başladı. İl Gençlik Kolları Başkanlığı sergi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

FOTOĞRAF SERGİMİZ KONYA İL HALK KÜTÜPHANESİ’NDE HALKIMIZIN ZİYARETİNE AÇILDI!.

"AKSA TUFANI HAREKÂTI TARİHİN KIRILMA NOKTASI MI?"   

 "İSRAİL'İN, KÜRESEL SİYONİZMİN SONUNU HAZIRLAYAN GAZZE KATLİAMI!" 

konulu FOTOĞRAF SERGİMİZ'e  tüm halkımız davetlidir.

Milli Çözüm Dergisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak organize ettiğimiz fotoğraf sergisinde;

* Siyonizm’in Şeytani İnanışlarını yani vahşetin katliamın ideolojisini ve bunun insanlık için oluşturduğu tehdidi,

* Siyonist İşgalci Katliamcı Terörist İsrail'in "BÜYÜK İSRAİL" "ARZ-I MEV'UD" planı içinde Türkiye’yi de içine alan plan proje ve haritalarını,

* İslam Âlemi Yöneticilerinin Çoğu Dâhil Ülke Yönetimlerini, Ülke Ekonomilerini, Medyayı Nasıl Ele Geçirdiklerini, 

* Necmettin Erbakan'ın Siyonizm hakkındaki tespit, teşhis ve tedbir önerilerini,

* Türkiye’nin ve İslam âleminin İsrail'e Karşı Yapabileceği Yaptırımları,

* Filistinli Mücahitlerin gözden kaçan destansı mücadelesini,

* Dünya halklarının uyanışı ile Yeni Adil Bir Dünyaya doğru yönelimin müjdesini,

* Kur’an'ı Kerim’e Göre Siyonist İsrail'i Bekleyen Akıbeti

Ve diğer onlarca konuyu bulacaksınız.

Sergimiz, 21 - 25 Aralık tarihleri arasında açık olacak. Özellikle gençlerimizi sergimizi ziyarete bekliyoruz. 

Küçücük çocuklar bombalanıyor. Binlerce çocuk öldü. Hep birlikte yaşanan katliamı durdurma gayretinde olmalıyız ve bilmeliyiz ki İsrail Türkiye için de bir tehdit. Bilinçlenmeli tedbirler geliştirmeliyiz. 

Bu fotoğraf sergisi ile İsrail ve Siyonizm hakkında detaylı bilgiler edineceksiniz. Bundan dolayı tüm halıkımızı sergimizi ziyarete davet ediyoruz.


MİLLİ ÇÖZÜM DERGİSİ KONYA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.