yandex

MHP Edirne'de 7 belediye başkan adayını daha açıkladı

GÜNDEM 03.02.2024 - 08:50, Güncelleme: 03.02.2024 - 08:50 1276+ kez okundu.
 

MHP Edirne'de 7 belediye başkan adayını daha açıkladı

MHP, Beğendik, Yenimuhacir, Esetçe, Yenikarpuzlu, Küplü, Subaşı ve Kırcasalih Belediye Başkan adaylarını da açıkladı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 1 büyükşehir ilçe, 8 ilçe ve 46 belde belediye başkan adaylarını daha açıkladı MHP, 1 büyükşehir ilçe, 8 ilçe ve 46 belde belediye başkan adayını daha açıkladı. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için böylece bugüne kadar 660 belediye başkan adayı kamuoyuna duyurulmuş oldu. MHP’nin Edirne’den açıkladığı belediye başkan adayları da şöyle; Beğendik: Taner Karlıdağ Yenimuhacir: Vahit Güney Esetçe: Turgay Şimşek Yenikarpuzlu: Fahri Aldanmaz Küplü: Ufuk Korkut Subaşı: Veli Görme Kırcasalih: Kürşat Kastamoni

MHP, Beğendik, Yenimuhacir, Esetçe, Yenikarpuzlu, Küplü, Subaşı ve Kırcasalih Belediye Başkan adaylarını da açıkladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 1 büyükşehir ilçe, 8 ilçe ve 46 belde belediye başkan adaylarını daha açıkladı

MHP, 1 büyükşehir ilçe, 8 ilçe ve 46 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için böylece bugüne kadar 660 belediye başkan adayı kamuoyuna duyurulmuş oldu.

MHP’nin Edirne’den açıkladığı belediye başkan adayları da şöyle;

Beğendik: Taner Karlıdağ

Yenimuhacir: Vahit Güney

Esetçe: Turgay Şimşek

Yenikarpuzlu: Fahri Aldanmaz

Küplü: Ufuk Korkut

Subaşı: Veli Görme

Kırcasalih: Kürşat Kastamoni

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.