yandex

Mercedes tarafını seçti

DÜNYA (MG) - Milli Gazete | 14.11.2023 - 17:33, Güncelleme: 14.11.2023 - 17:33 980+ kez okundu.
 

Mercedes tarafını seçti

Mercedes’in CEO'su Kaellenius İsrail merkezli kuruluşa bağışta bulunduklarını açıkladı. Yapılan açıklamada İsrail’deki sözde mağduriyetlerin giderilmesi için destek verdikleri ifade edildi.

İşgalci İsrail’in Filistin zulmü devam ederken dünyanın en büyük firmaları bu katlima zeyirci kalırken bazı ülkeler ver firmalar İsrail’e açık desteklerini sunuyorlar. Türkiye’de ve dünyada duyarlı vatandaşlar bu firmaları boykot ederken dünyaca ünlü Alman otomobil markası Mercedes’te bu zulme destek olan firmalar arasına girdi. Böylelikle Filistin'li mazlumların yanında olan vatandaşlar 'Boykot Listesi' ne Mercedes'i de ekledi. MERCEDES’TEN KATİL İSRAİL’E 1 MİLYON EURO Mercedes-Benz, Gazze'ye yönelik devam eden zulme destek olarak algılanacak bir adım attı. Mercedes-Benz CEO'su Ola Kaellenius, yapılan 1 milyon Euroluk yardımı "Son günlerde çeşitli kurum ve kuruluşlarla temasa geçtik. Sahadaki mağduriyetlerin en azından bir nebze de olsa hafifletilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Mercedes-Benz, kurtarma araçlarının satın alınmasına yönelik yardım kuruluşları United Hatzalah'ın yanı sıra, bölgedeki insani yardımları koordine eden Alman Kızılhaçı'na toplam 1 milyon euro bağışta bulunuyor." Sözleriyle duyurdu. BOYKOT LİSTESİNE MERCEDES'İ DE EKLEYİN Mercedes-Benz'in bu tutumu, Gazze'deki masum sivillerin öldürülmesine karşı duyarlılığı yansıtmak yerine, İsrail'e destek verdiği şeklinde algılandı. Özellikle dünyanın birçok yerinde büyük bir tepki toplaması beklenen bu durum sonrası markanın itibarının giderek azalacağı tahmin ediliyor. CEO Kaellenius ayrıca "Tel Aviv'deki Ar-Ge tesisimizin ekibiyle elbette sürekli iletişim halindeyiz ve onların güvenliği en büyük önceliğimiz." ifadesini kullandı.
Mercedes’in CEO'su Kaellenius İsrail merkezli kuruluşa bağışta bulunduklarını açıkladı. Yapılan açıklamada İsrail’deki sözde mağduriyetlerin giderilmesi için destek verdikleri ifade edildi.

İşgalci İsrail’in Filistin zulmü devam ederken dünyanın en büyük firmaları bu katlima zeyirci kalırken bazı ülkeler ver firmalar İsrail’e açık desteklerini sunuyorlar. Türkiye’de ve dünyada duyarlı vatandaşlar bu firmaları boykot ederken dünyaca ünlü Alman otomobil markası Mercedes’te bu zulme destek olan firmalar arasına girdi. Böylelikle Filistin'li mazlumların yanında olan vatandaşlar ' Boykot Listesi' ne Mercedes'i de ekledi.

MERCEDES’TEN KATİL İSRAİL’E 1 MİLYON EURO

Mercedes-Benz, Gazze'ye yönelik devam eden zulme destek olarak algılanacak bir adım attı. Mercedes-Benz CEO'su Ola Kaellenius, yapılan 1 milyon Euroluk yardımı "Son günlerde çeşitli kurum ve kuruluşlarla temasa geçtik. Sahadaki mağduriyetlerin en azından bir nebze de olsa hafifletilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Mercedes-Benz, kurtarma araçlarının satın alınmasına yönelik yardım kuruluşları United Hatzalah'ın yanı sıra, bölgedeki insani yardımları koordine eden Alman Kızılhaçı'na toplam 1 milyon euro bağışta bulunuyor." Sözleriyle duyurdu.

BOYKOT LİSTESİNE MERCEDES'İ DE EKLEYİN

Mercedes-Benz'in bu tutumu, Gazze'deki masum sivillerin öldürülmesine karşı duyarlılığı yansıtmak yerine, İsrail'e destek verdiği şeklinde algılandı. Özellikle dünyanın birçok yerinde büyük bir tepki toplaması beklenen bu durum sonrası markanın itibarının giderek azalacağı tahmin ediliyor.

CEO Kaellenius ayrıca "Tel Aviv'deki Ar-Ge tesisimizin ekibiyle elbette sürekli iletişim halindeyiz ve onların güvenliği en büyük önceliğimiz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.