yandex

Manisa Turgutlu'da BTP Kerbela Şehitlerini andı

DİĞER 31.07.2023 - 13:14, Güncelleme: 31.07.2023 - 13:14 1006+ kez okundu.
 

Manisa Turgutlu'da BTP Kerbela Şehitlerini andı

Hazreti Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin yıl dönümü dolayısıyla Turgutlu'da Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) bir program düzenledi.MANİSA (İGFA) - Kerbela'da şehit edilen Hazreti Hüseyin  ve yakınları için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi ve lokma hayrı gerçekleştirildi. BTP İl sorumlusu  Mustafa Uslu Kerbela'da şehit edilen Hazreti Hüseyin  ve yakınları rahmetle andığını söyledi. Mustafa Uslu, programda emeği geçenlere teşekkür etti.  Anma programına katılan  İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş ise "Muharrem ayı en önemli aylarımızdan bir tanesi.  Bu ayda yapılan tüm dualar kabul olur. Bizlerde bugün BTP Turgutlu İlçe Başkanlığının düzenlediği anma programına katılım sağladık. BTP Manisa il sorumlusu Mustafa Uslu ile tanışmaktan  onur duydum.  Emeği geçenlere teşekkür ederim"dedi.

Hazreti Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin yıl dönümü dolayısıyla Turgutlu'da Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) bir program düzenledi.

MANİSA (İGFA) - Kerbela'da şehit edilen Hazreti Hüseyin  ve yakınları için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi ve lokma hayrı gerçekleştirildi.

BTP İl sorumlusu  Mustafa Uslu Kerbela'da şehit edilen Hazreti Hüseyin  ve yakınları rahmetle andığını söyledi. Mustafa Uslu, programda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Anma programına katılan  İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş ise "Muharrem ayı en önemli aylarımızdan bir tanesi.  Bu ayda yapılan tüm dualar kabul olur. Bizlerde bugün BTP Turgutlu İlçe Başkanlığının düzenlediği anma programına katılım sağladık. BTP Manisa il sorumlusu Mustafa Uslu ile tanışmaktan  onur duydum.  Emeği geçenlere teşekkür ederim"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.