yandex

Lamborghini’nin NFT serisinde Türk şirketin imzası var!

DİĞER (BBH) - Haber Merkezi | 15.03.2023 - 14:26, Güncelleme: 15.03.2023 - 14:26 1768+ kez okundu.
 

Lamborghini’nin NFT serisinde Türk şirketin imzası var!

Veriler, kaliteli ürün fotoğraflarının 4 tüketiciden üçünün satın alma kararını etkilediğini gösteriyor. Yapay zekâ ve artırılmış gerçeklik gibi teknolojiler ise stüdyoda yapılan bir fotoğraf çekiminin çok ötesinde katma değer sunuyor.

Tüketicilerin giyimden teknolojiye, günlük ihtiyaçlardan aksesuarlara, pek çok ürün için e-ticaret platformlarına yönelmesi, e-ticaretteki markalaşma süreçlerine de yön verdi. E-ticaret profesyonelleri ve perakendeciler, etkili ve tutarlı bir ürün görselliğinin rakiplerden öne geçme konusundaki rolünü fark ederken veriler de kaliteli ürün fotoğraflarının 4 tüketiciden üçünün satın alma kararını etkilediğini gösterdi. Artırılmış gerçeklik (AR), bilgisayar destekli tasarım (CAD), üç boyutlu modelleme ve yapay zekâ (AI) gibi teknolojiler de satıcıların ihtiyaçlarına yanıt verebilen çözümlerde kullanılmaya başlandı. Bu sayede stüdyo fotoğrafçılığı gibi geleneksel süreçler, yerini yeni teknolojilere bıraktı. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan ARspar Kurucu Ortağı Gürkan Ordueri, “Ürün görselliği iyileştikçe ve gerçeğe yaklaştıkça, tüketicinin satın alma kararı vermesi kolaylaşıyor. Bugün e-ticaret şirketleri, AI ve AR teknolojileriyle kameraya ve stüdyo çekimlerine ihtiyaç duymadan kaliteli ürün görselleri üretebiliyor” dedi.
Veriler, kaliteli ürün fotoğraflarının 4 tüketiciden üçünün satın alma kararını etkilediğini gösteriyor. Yapay zekâ ve artırılmış gerçeklik gibi teknolojiler ise stüdyoda yapılan bir fotoğraf çekiminin çok ötesinde katma değer sunuyor.
Tüketicilerin giyimden teknolojiye, günlük ihtiyaçlardan aksesuarlara, pek çok ürün için e-ticaret platformlarına yönelmesi, e-ticaretteki markalaşma süreçlerine de yön verdi. E-ticaret profesyonelleri ve perakendeciler, etkili ve tutarlı bir ürün görselliğinin rakiplerden öne geçme konusundaki rolünü fark ederken veriler de kaliteli ürün fotoğraflarının 4 tüketiciden üçünün satın alma kararını etkilediğini gösterdi. Artırılmış gerçeklik (AR), bilgisayar destekli tasarım (CAD), üç boyutlu modelleme ve yapay zekâ (AI) gibi teknolojiler de satıcıların ihtiyaçlarına yanıt verebilen çözümlerde kullanılmaya başlandı. Bu sayede stüdyo fotoğrafçılığı gibi geleneksel süreçler, yerini yeni teknolojilere bıraktı.
Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan ARspar Kurucu Ortağı Gürkan Ordueri, “Ürün görselliği iyileştikçe ve gerçeğe yaklaştıkça, tüketicinin satın alma kararı vermesi kolaylaşıyor. Bugün e-ticaret şirketleri, AI ve AR teknolojileriyle kameraya ve stüdyo çekimlerine ihtiyaç duymadan kaliteli ürün görselleri üretebiliyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.