yandex

Kudüs oyunu sahneleniyor

SANAT (MG) - Milli Gazete | 17.02.2024 - 09:03, Güncelleme: 17.02.2024 - 09:03 1059+ kez okundu.
 

Kudüs oyunu sahneleniyor

Filistin’de yaşanan insanlık dramı, tiyatro ile sahneleniyor. Ankara’da düzenlenecek olan tiyatro oyununda elde edilen gelir, bölgedeki mazlumlara gönderilecek.

İşgalci İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü vahşet devam ederken, Filistin’e destek için ise birçok etkinlik ve program düzenleniyor. Ankara’da Kudüs ve Filistin temalı tiyatro oyunu sahnelenecek. ‘Unutma! Her Gecenin Bir Sabahı Var’ isimli tiyatro oyunu bu hafta sonu Hacı Bayram Veli Üniversitesi Itri Salonu’nda iki gösterimle sahnelenecek. OYUN SONRASI KUDÜS GEZİSİ ÇEKİLİŞİ YAPILACAK Sahnelenecek oyun sonrası ise seyirciler arasından bir seçim yapılacak. Yapılacak çekilişi kazananlar ise Kudüs gezisine gönderilecek. Nuray Özgü Özeröz’ün yazdığı, Gamze Karababa’nın da yönetmeni olduğu ‘Unutma! Her Gecenin Bir Sabahı Var’ tiyatro oyunundan elde edilecek olan gelir ise Kudüs’e bağışlanacak. CUMARTESİ GÜNÜ İKİ SEANSTA SAHNELENECEK ‘Bir Kudüs Meselesi’ başlığı ile duyurulan tiyatro oyunu, bugün iki seansta sahnelenecek. Saat 17.00 ve 20.00’de izleyici ile buluşacak tiyatronun biletleri ise internet üzerinden satışa sunuldu. Oyunu izlemek isteyen öğrenciler ise indirimli biletlerden yararlanabilecek.  
Filistin’de yaşanan insanlık dramı, tiyatro ile sahneleniyor. Ankara’da düzenlenecek olan tiyatro oyununda elde edilen gelir, bölgedeki mazlumlara gönderilecek.

İşgalci İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü vahşet devam ederken, Filistin’e destek için ise birçok etkinlik ve program düzenleniyor. Ankara’da Kudüs ve Filistin temalı tiyatro oyunu sahnelenecek. ‘Unutma! Her Gecenin Bir Sabahı Var’ isimli tiyatro oyunu bu hafta sonu Hacı Bayram Veli Üniversitesi Itri Salonu’nda iki gösterimle sahnelenecek.

OYUN SONRASI KUDÜS GEZİSİ ÇEKİLİŞİ YAPILACAK

Sahnelenecek oyun sonrası ise seyirciler arasından bir seçim yapılacak. Yapılacak çekilişi kazananlar ise Kudüs gezisine gönderilecek. Nuray Özgü Özeröz’ün yazdığı, Gamze Karababa’nın da yönetmeni olduğu ‘Unutma! Her Gecenin Bir Sabahı Var’ tiyatro oyunundan elde edilecek olan gelir ise Kudüs’e bağışlanacak.

CUMARTESİ GÜNÜ İKİ SEANSTA SAHNELENECEK

‘Bir Kudüs Meselesi’ başlığı ile duyurulan tiyatro oyunu, bugün iki seansta sahnelenecek. Saat 17.00 ve 20.00’de izleyici ile buluşacak tiyatronun biletleri ise internet üzerinden satışa sunuldu. Oyunu izlemek isteyen öğrenciler ise indirimli biletlerden yararlanabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.