yandex

Konya’nın Yeni Ekonomik Kahramanı: Büyük Zincir Market, 2024’te 2 Bin Kişiye İstihdam Sağlayacak!

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 01.01.2024 - 14:56, Güncelleme: 01.01.2024 - 14:56 2047+ kez okundu.
 

Konya’nın Yeni Ekonomik Kahramanı: Büyük Zincir Market, 2024’te 2 Bin Kişiye İstihdam Sağlayacak!

Çelikkayalar AVM, Yeni Dinlenme Tesisiyle Konya-Antalya Yolundaki Gezginlere Yöresel Lezzetler Sunuyor! Başkan Ali Kaya, Hedefini Büyütüyor: Mağaza Sayısını 42’ye Yükseltmek ve 2 Bin Kişiye İstihdam Sağlamak!

Konya’nın tüm bölgelerinde hizmet sektöründe markalaşan Çelikkayalar AVM, bugün 34 mağaza, 2 züccaciye, 2 dinlenme tesisi ve 5 petrol istasyonuyla hizmet vermektedir. Şu anda bin 600 personelle çalışan Çelikkayalar AVM, Konya’nın istihdamına önemli katkıda bulunmaktadır. Ayrıca Çelikkayalar, e-ticarette de sektörün lideri olarak hizmet ağını genişleterek 2024 yılındaki büyüme hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Yeni depo yatırımıyla birlikte sektörde öncü olma yolunda ilerleyen Çelikkayalar, Konya merkezine ek olarak ilçeler ve Akdeniz bölgesine de yayılmayı hedeflemektedir. Bu büyüme planı çerçevesinde 2024 yılında mağaza sayısını 42’ye çıkarmayı ve 2.000 kişilik bir personel sayısına ulaşmayı hedeflemektedir. 2023 yılında açılan Çelikkayalar’ın yeni dinlenme tesisi olan İnlice Dinlenme Tesisi, Antalya Seydişehir yoluna 35. kilometrede İnlice Mahallesi’nde yer almaktadır. Tesiste 20 bin metrekare alanda, 1.000 misafir kapasiteli açık ve kapalı oturma alanı bulunmaktadır. Kaya Bey Restoranı’nın menüsünde ise yöresel lezzetler, etliekmek, Konya böreği, ızgara çeşitleri, çorba çeşitleri ve zengin serpme kahvaltı seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca tesiste BP Petrol istasyonu, Wild Bean Cafe, elektrikli şarj istasyonu gibi hizmetler de sunulmaktadır. Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, hedeflerine her yıl yeni yatırımlarla ulaşmak için çalıştıklarını ve Konya’nın tüm bölgelerine kaliteli, güvenilir ve çeşitli market konseptleriyle hizmet verdiklerini belirtmiştir. Ayrıca, Çelikkayalar’ın sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlayarak kamu yararına hizmet ettiğini vurgulamıştır.
Çelikkayalar AVM, Yeni Dinlenme Tesisiyle Konya-Antalya Yolundaki Gezginlere Yöresel Lezzetler Sunuyor! Başkan Ali Kaya, Hedefini Büyütüyor: Mağaza Sayısını 42’ye Yükseltmek ve 2 Bin Kişiye İstihdam Sağlamak!

Konya’nın tüm bölgelerinde hizmet sektöründe markalaşan Çelikkayalar AVM, bugün 34 mağaza, 2 züccaciye, 2 dinlenme tesisi ve 5 petrol istasyonuyla hizmet vermektedir. Şu anda bin 600 personelle çalışan Çelikkayalar AVM, Konya’nın istihdamına önemli katkıda bulunmaktadır.

Ayrıca Çelikkayalar, e-ticarette de sektörün lideri olarak hizmet ağını genişleterek 2024 yılındaki büyüme hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Yeni depo yatırımıyla birlikte sektörde öncü olma yolunda ilerleyen Çelikkayalar, Konya merkezine ek olarak ilçeler ve Akdeniz bölgesine de yayılmayı hedeflemektedir. Bu büyüme planı çerçevesinde 2024 yılında mağaza sayısını 42’ye çıkarmayı ve 2.000 kişilik bir personel sayısına ulaşmayı hedeflemektedir.

2023 yılında açılan Çelikkayalar’ın yeni dinlenme tesisi olan İnlice Dinlenme Tesisi, Antalya Seydişehir yoluna 35. kilometrede İnlice Mahallesi’nde yer almaktadır. Tesiste 20 bin metrekare alanda, 1.000 misafir kapasiteli açık ve kapalı oturma alanı bulunmaktadır. Kaya Bey Restoranı’nın menüsünde ise yöresel lezzetler, etliekmek, Konya böreği, ızgara çeşitleri, çorba çeşitleri ve zengin serpme kahvaltı seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca tesiste BP Petrol istasyonu, Wild Bean Cafe, elektrikli şarj istasyonu gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, hedeflerine her yıl yeni yatırımlarla ulaşmak için çalıştıklarını ve Konya’nın tüm bölgelerine kaliteli, güvenilir ve çeşitli market konseptleriyle hizmet verdiklerini belirtmiştir. Ayrıca, Çelikkayalar’ın sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlayarak kamu yararına hizmet ettiğini vurgulamıştır.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.