yandex

Kenevir ekimi yapan şüpheli yakalandı!

ASAYİŞ 05.07.2024 - 11:39, Güncelleme: 05.07.2024 - 11:39 779+ kez okundu.
 

Kenevir ekimi yapan şüpheli yakalandı!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bu kapsamda, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaağaç mahallesinde icra edilen operasyon sonucunda, şüpheli bir şahsın bahçesinde yasadışı ekim ile sağlanmış 9492 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek el konuldu. Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bu kapsamda, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaağaç mahallesinde icra edilen operasyon sonucunda, şüpheli bir şahsın bahçesinde yasadışı ekim ile sağlanmış 9492 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek el konuldu.

Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.