yandex

Jandarmadan hız ve emniyet kemeri denetimi

DİĞER 17.06.2024 - 16:30, Güncelleme: 17.06.2024 - 16:30 630 kez okundu.
 

Jandarmadan hız ve emniyet kemeri denetimi

Kurban Bayramı'nın güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmesi için Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, hız ve emniyet kemeri kontrolü gerçekleştirdi. AYDIN (İGFA) - Bayramın ikinci gününde, Aydın'daki çeşitli denetim ve kontrol noktalarında, vatandaşların emniyet ve güvenliği için trafik kontrolleri yapıldı. Jandarma ekipleri, "Hızını düşür yolun sonu bayram olsun" mottosuyla sürücülerle bayramlaştı ve onları trafik kuralları hakkında bilgilendirdi. Jandarma ekipleri, araçların hızlarını kontrol ederken, sürücülere ve yolculara emniyet kemeri takmanın önemini hatırlattı. Denetimlerde hız sınırına uymayan ve emniyet kemeri takmayan sürücüler uyarıldı. Bu kontrollerin, bayram tatili boyunca devam edeceği bildirildi. Denetim sırasında jandarma ekipleri, sürücülere ve yolculara trafik kurallarına uyma konusundaki bilgilendirmelerini sürdürdü. Ekipler, aşırı hızın ve emniyet kemeri takmamanın tehlikeleri hakkında vatandaşları uyararak, güvenli bir yolculuk için kurallara uyulması gerektiğini vurguladı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, bayram süresince trafik yoğunluğunun artması sebebiyle denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürecek. Amaç, bayram tatilinin kazasız ve huzurlu bir şekilde geçmesini sağlamak. Bu denetimlerle, Aydın'da Kurban Bayramı tatilinde trafik güvenliğinin en üst düzeyde tutulması hedefleniyor. Jandarma ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde, bayram süresince vatandaşların güvenliği sağlanmaya devam edecek.

Kurban Bayramı'nın güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmesi için Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, hız ve emniyet kemeri kontrolü gerçekleştirdi.

AYDIN (İGFA) - Bayramın ikinci gününde, Aydın'daki çeşitli denetim ve kontrol noktalarında, vatandaşların emniyet ve güvenliği için trafik kontrolleri yapıldı. Jandarma ekipleri, "Hızını düşür yolun sonu bayram olsun" mottosuyla sürücülerle bayramlaştı ve onları trafik kuralları hakkında bilgilendirdi.


Jandarma ekipleri, araçların hızlarını kontrol ederken, sürücülere ve yolculara emniyet kemeri takmanın önemini hatırlattı. Denetimlerde hız sınırına uymayan ve emniyet kemeri takmayan sürücüler uyarıldı. Bu kontrollerin, bayram tatili boyunca devam edeceği bildirildi.


Denetim sırasında jandarma ekipleri, sürücülere ve yolculara trafik kurallarına uyma konusundaki bilgilendirmelerini sürdürdü. Ekipler, aşırı hızın ve emniyet kemeri takmamanın tehlikeleri hakkında vatandaşları uyararak, güvenli bir yolculuk için kurallara uyulması gerektiğini vurguladı.


Aydın İl Jandarma Komutanlığı, bayram süresince trafik yoğunluğunun artması sebebiyle denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürecek. Amaç, bayram tatilinin kazasız ve huzurlu bir şekilde geçmesini sağlamak.

Bu denetimlerle, Aydın'da Kurban Bayramı tatilinde trafik güvenliğinin en üst düzeyde tutulması hedefleniyor. Jandarma ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde, bayram süresince vatandaşların güvenliği sağlanmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.