yandex

İzmit Avrupa Spor Haftası'na güzel başladı

SPOR 25.09.2021 - 11:01, Güncelleme: 25.09.2021 - 11:01 4531+ kez okundu.
 

İzmit Avrupa Spor Haftası'na güzel başladı

Avrupa Spor Haftası'nda etkinliklerine devam eden İzmit Belediyesi bünyesinde olan UMF Yapı İzmit Belediyespor ve Galatasaray farkındalık adına pankart açtı.

İZMİT(İGFA)- İzmit Belediyesi 23-30 Eylül tarihleri arasında spor aktivitelerini arttırmak için "Avrupa Spor Haftası" kapsamında etkinliklerini sürdürüyor. UMF Yapı İzmit Belediyespor, Galatasaray ile karşılaşmasında pankart açarak farkındalık yaratmayı amaçladı.  Spor haftasında 2. Leyla Atakan Basketvol Turnuvası'nda karşılaşan UMF Yapı İzmit Belediyespor ve Galatasaray, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile #BeActive ( AktifOl) sloganı ile ömür boyu sağlıklı yaşamı desteklemek için pankart açıldı.
Avrupa Spor Haftası'nda etkinliklerine devam eden İzmit Belediyesi bünyesinde olan UMF Yapı İzmit Belediyespor ve Galatasaray farkındalık adına pankart açtı.

İZMİT(İGFA)- İzmit Belediyesi 23-30 Eylül tarihleri arasında spor aktivitelerini arttırmak için "Avrupa Spor Haftası" kapsamında etkinliklerini sürdürüyor. UMF Yapı İzmit Belediyespor, Galatasaray ile karşılaşmasında pankart açarak farkındalık yaratmayı amaçladı. 

Spor haftasında 2. Leyla Atakan Basketvol Turnuvası'nda karşılaşan UMF Yapı İzmit Belediyespor ve Galatasaray, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile #BeActive ( AktifOl) sloganı ile ömür boyu sağlıklı yaşamı desteklemek için pankart açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.