yandex

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kırşehir'de esnaf ziyareti yaptı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 29.09.2021 - 19:10, Güncelleme: 29.09.2021 - 19:03 3135+ kez okundu.
 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kırşehir'de esnaf ziyareti yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kırşehir'de esnaf ziyareti yaptı

KIRŞEHİR (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırşehir merkez ve ilçelerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi. Kırşehir Belediyesini ziyaretinin ardından Uzun Çarşı'ya geçen Akşener, esnafı gezdi.Esnaf temsilcileri, burada Akşener'e plaket takdim etti.Neşet Ertaş ve babası Muharrem Ertaş'ın Bağbaşı Mezarlığı'ndaki mezarlarına ziyarette bulunan Akşener, karanfil bıraktı ve dua okudu.Mucur'a geçen Akşener, ilçe merkezinde ziyaret ettiği esnafın orunlarını dinledi.Akşener, girdiği bir kuruyemiş dükkanında karşılaştığı küçük kıza küpesini ve rozetini hediye etti.Meral Akşener ilçeden ayrılırken partililerin "Başbakan Meral" sloganı attığı sırada bir kişi, bazı partililerin bozkurt işareti yapmasına tepki gösterdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kırşehir'de esnaf ziyareti yaptı

KIRŞEHİR (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırşehir merkez ve ilçelerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kırşehir Belediyesini ziyaretinin ardından Uzun Çarşı'ya geçen Akşener, esnafı gezdi.

Esnaf temsilcileri, burada Akşener'e plaket takdim etti.

Neşet Ertaş ve babası Muharrem Ertaş'ın Bağbaşı Mezarlığı'ndaki mezarlarına ziyarette bulunan Akşener, karanfil bıraktı ve dua okudu.

Mucur'a geçen Akşener, ilçe merkezinde ziyaret ettiği esnafın orunlarını dinledi.

Akşener, girdiği bir kuruyemiş dükkanında karşılaştığı küçük kıza küpesini ve rozetini hediye etti.

Meral Akşener ilçeden ayrılırken partililerin "Başbakan Meral" sloganı attığı sırada bir kişi, bazı partililerin bozkurt işareti yapmasına tepki gösterdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.