yandex

İsrailʹden bir küstahlık daha! Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürüʹne gözaltı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3654+ kez okundu.
 

İsrailʹden bir küstahlık daha! Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürüʹne gözaltı

Siyonist İsrail Rejimi polisi akşam saatlerinde evine baskın düzenlediği Kudüs Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü İbrahim Furkan Özdemir'i gözaltına aldıktan yaklaşık bir saat sonra serbest bıraktı. İsrail polisi yerel saatle 22:30 sularında işgal altındaki Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde oturan Kudüs Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Özdemir'in evine baskın düzenledi. Yaklaşık 20 polis ile yapılan baskında Özdemir'in ailesi ve çocukları panik yaşadı. Kapıyı zorla açmaya çalışan polislerin daha sonra evin çatısına çıkarak arama yaptığı belirtildi. Gözaltına alınan Özdemir, İsrail polisi tarafından Mescid-i Aksa'nın da içinde bulunduğu Eski Şehir'in El-Halil (Yafa) kapısındaki David Polis Merkezi'ne (Kışla) götürüldü. Özdemir yaklaşık bir saat sonra serbest bırakıldı. İsrail polisinin son dönemde Mescid-i Aksa'yı ziyaret eden Türk vatandaşlarına yönelik gözaltı uygulamalarındaki artış dikkati çekiyor. Öte yandan İsrail işgal güçleri, İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemil Tekeli'yi, 15 Ocak'ta İsrail'de Ben Gurion Havalimanı’nda gözaltına aldı. Basına kapalı olarak çıkarıldığı mahkeme tarafından Tekeli'nin gözaltı süresi 4 Şubat'a kadar uzatıldı.   Kaynak:milligazete.com

Siyonist İsrail Rejimi polisi akşam saatlerinde evine baskın düzenlediği Kudüs Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü İbrahim Furkan Özdemir'i gözaltına aldıktan yaklaşık bir saat sonra serbest bıraktı.

İsrail polisi yerel saatle 22:30 sularında işgal altındaki Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde oturan Kudüs Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Özdemir'in evine baskın düzenledi.

Yaklaşık 20 polis ile yapılan baskında Özdemir'in ailesi ve çocukları panik yaşadı. Kapıyı zorla açmaya çalışan polislerin daha sonra evin çatısına çıkarak arama yaptığı belirtildi.

Gözaltına alınan Özdemir, İsrail polisi tarafından Mescid-i Aksa'nın da içinde bulunduğu Eski Şehir'in El-Halil (Yafa) kapısındaki David Polis Merkezi'ne (Kışla) götürüldü.

Özdemir yaklaşık bir saat sonra serbest bırakıldı.

İsrail polisinin son dönemde Mescid-i Aksa'yı ziyaret eden Türk vatandaşlarına yönelik gözaltı uygulamalarındaki artış dikkati çekiyor.

Öte yandan İsrail işgal güçleri, İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemil Tekeli'yi, 15 Ocak'ta İsrail'de Ben Gurion Havalimanı’nda gözaltına aldı. Basına kapalı olarak çıkarıldığı mahkeme tarafından Tekeli'nin gözaltı süresi 4 Şubat'a kadar uzatıldı.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.