yandex

Manisa BBSK’ya 2 yeni branş daha ekleniyor

DİĞER 28.08.2024 - 11:01, Güncelleme: 28.08.2024 - 11:01 894 kez okundu.
 

Manisa BBSK’ya 2 yeni branş daha ekleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kentte yaşayan daha fazla genç ve çocuğa dokunabilmek için branş sayısını arttırıyor.MANİSA (İGFA) -  Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü; Atıcılık ve Avcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Dağcılık, İzcilik, Judo, Güreş, Karate, Okçuluk, Tenis, Voleybol ve Yüzme olmak üzere toplam 14 branşta faaliyetlerini sürdürüyor. Bu 14 branşın yanına, imzalanan protokolle 2 yeni dal daha eklendi. Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köseli ile Matematik Öğretmeni Kuzey Şimşek arasında yeni branşların faaliyetlerine başlaması için protokol imzalandı. İmza törenine Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyelerinden Eray Durukan da katıldı. Manisalı çocuklar ve gençlerin problemler karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirmesini sağlayacak Akıl ve Zekâ Oyunları ile Satranç branşları imzalanan protokolle kuruldu. Protokol kapsamında Matematik Öğretmeni Kuzey Şimşek, Akıl ve Zeka Oyunları ile Satranç Branşları Koordinatörü olarak görev yapacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kentte yaşayan daha fazla genç ve çocuğa dokunabilmek için branş sayısını arttırıyor.

MANİSA (İGFA) -  Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü; Atıcılık ve Avcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Dağcılık, İzcilik, Judo, Güreş, Karate, Okçuluk, Tenis, Voleybol ve Yüzme olmak üzere toplam 14 branşta faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu 14 branşın yanına, imzalanan protokolle 2 yeni dal daha eklendi.

Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köseli ile Matematik Öğretmeni Kuzey Şimşek arasında yeni branşların faaliyetlerine başlaması için protokol imzalandı. İmza törenine Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyelerinden Eray Durukan da katıldı. Manisalı çocuklar ve gençlerin problemler karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirmesini sağlayacak Akıl ve Zekâ Oyunları ile Satranç branşları imzalanan protokolle kuruldu.

Protokol kapsamında Matematik Öğretmeni Kuzey Şimşek, Akıl ve Zeka Oyunları ile Satranç Branşları Koordinatörü olarak görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.