yandex

Elazığ'da büyük Gazze yürüyüşü ve mitinginde dualar arşa yükseldi!

GÜNDEM (BBH) - Haber Merkezi | 27.05.2024 - 12:50, Güncelleme: 27.05.2024 - 12:50 1360+ kez okundu.
 

Elazığ'da büyük Gazze yürüyüşü ve mitinginde dualar arşa yükseldi!

Elazığ'da, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek ve Filistinlilere destek amacıyla "Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi" düzenlendi.

Programa ülkemiz ve İslam alemi üzerindeki birçok oyunu deşifre eden ve çözüm yollarını da gösteren yayınları ile ön plana çıkan Milli Çözüm Dergisi'nin Baş Yazarı Siyaset Bilimci Düşünür Ahmet Akgül de katıldı. Bilindiği gibi Ahmet Akgül'ün; "FİLİSTİN HALKI KURTULUŞ SAVAŞI YAPMAKTAYDI!" vb çok sayıdaki makalesi Filistin'in, Hamas'ın ve Aksa Tufanı harekatının ülkemizde doğru anlaşılmasına önemli katkılar sağlamıştı.     GAZZE DİRENİŞİ AYAKTADIR   El-Aksa platformu tarafından 26 Mayıs Pazar günü düzenlenen ve çevre illerden de katılımın yoğun olduğu programda Hamas Siyasi Büro Üyesi Suheyl el-Hindi'nin yaptığı konuşma ümit verdi.   "Emin olunuz ki mesajınız Allah'ın izniyle Gazze'ye ulaştırılacaktır. Burada kararlılığınızı ispat ettiniz. Emin olabilirsiniz ki Gazze direnişi ilk günkü gibi ayaktadır."
Elazığ'da, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek ve Filistinlilere destek amacıyla "Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi" düzenlendi.
Programa ülkemiz ve İslam alemi üzerindeki birçok oyunu deşifre eden ve çözüm yollarını da gösteren yayınları ile ön plana çıkan Milli Çözüm Dergisi'nin Baş Yazarı Siyaset Bilimci Düşünür Ahmet Akgül de katıldı. Bilindiği gibi Ahmet Akgül'ün; "FİLİSTİN HALKI KURTULUŞ SAVAŞI YAPMAKTAYDI!" vb çok sayıdaki makalesi Filistin'in, Hamas'ın ve Aksa Tufanı harekatının ülkemizde doğru anlaşılmasına önemli katkılar sağlamıştı.
 
 
GAZZE DİRENİŞİ AYAKTADIR
 
El-Aksa platformu tarafından 26 Mayıs Pazar günü düzenlenen ve çevre illerden de katılımın yoğun olduğu programda Hamas Siyasi Büro Üyesi Suheyl el-Hindi'nin yaptığı konuşma ümit verdi.
 
"Emin olunuz ki mesajınız Allah'ın izniyle Gazze'ye ulaştırılacaktır. Burada kararlılığınızı ispat ettiniz. Emin olabilirsiniz ki Gazze direnişi ilk günkü gibi ayaktadır."

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.