yandex

Yazar Merve Ağır bolbolhaber.com’da!

GÜNDEM (BBH) - Haber Merkezi | 20.05.2024 - 14:09, Güncelleme: 20.05.2024 - 14:17 1848+ kez okundu.
 

Yazar Merve Ağır bolbolhaber.com’da!

Sevgili okurlarımız, Yazar Merve Ağır bolbolhaber.com ailesine katıldı.

Türk edebiyatının yükselen isimlerinden biri olan Merve Ağır, yazın dünyasına katmış olduğu iki değerli eserle adından söz ettirmeye devam ediyor. İlk kitabı “Varlıkla Yokluk Arasında” ve ikinci eseri “Çocukluğumun Tanıdık Kokusu” ile okurlarının gönlünde taht kuran Merve Ağır, artık kalemiyle bolbolhaber.com’un da bir parçası olacak. Merve Ağır’ın yeni köşe yazılarını bolbolhaber.com’da siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Güncel meselelerden, edebiyat dünyasındaki gelişmelere kadar geniş bir yelpazede kaleme alacağı yazılarını büyük bir merakla bekliyoruz. Keyifle okuyacağınız, düşündürücü ve ilham verici köşe yazılarıyla Merve Ağır’a bolbolhaber.com ailesine hoş geldin diyoruz!
Sevgili okurlarımız, Yazar Merve Ağır bolbolhaber.com ailesine katıldı.

Türk edebiyatının yükselen isimlerinden biri olan Merve Ağır, yazın dünyasına katmış olduğu iki değerli eserle adından söz ettirmeye devam ediyor. İlk kitabı “Varlıkla Yokluk Arasında” ve ikinci eseri “Çocukluğumun Tanıdık Kokusu” ile okurlarının gönlünde taht kuran Merve Ağır, artık kalemiyle bolbolhaber.com’un da bir parçası olacak.

Merve Ağır’ın yeni köşe yazılarını bolbolhaber.com’da siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Güncel meselelerden, edebiyat dünyasındaki gelişmelere kadar geniş bir yelpazede kaleme alacağı yazılarını büyük bir merakla bekliyoruz.

Keyifle okuyacağınız, düşündürücü ve ilham verici köşe yazılarıyla Merve Ağır’a bolbolhaber.com ailesine hoş geldin diyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.