yandex

Sedat Peker topa tutmuştu! Mehmet Ağar günler sonra ortaya çıktı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 11.06.2021 - 21:09, Güncelleme: 11.06.2021 - 21:09 2105+ kez okundu.
 

Sedat Peker topa tutmuştu! Mehmet Ağar günler sonra ortaya çıktı

Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen ve Yalıkavak Marina'daki görevinden kovulan Mehmet Ağar ortaya çıktı.

Sedat Peker'in iddiaları sonrası Türkiye'nin gündemine düşen  Mehmet Ağar, FETÖ’den ceza alıp tahliye edilen Palmali Holding’in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’na kumpas kurmak ve Yalıkavak Marina'nın satışı ile ilgili olarak adı uzun süre anılmıştı. SOYLU'YLA TERS DÜŞMÜŞTÜ AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen ve oğlu AK Parti milletvekili olan Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina için "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" demiş; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tepkisinin ardından özür dilemişti. Ağar, bu açıklamalarının ardından Yalıkavak Marina'nın yönetiminden çıkarılmıştı. Peker, iddialarını sürdürürken; Ağar tarafı ise sessizliğini korumuştu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Ağar, bugün İstanbul Caddebostan'da ortaya çıktı. Eski bakan, Caddebostan'da bulunan Büyük Kulüp'te görüntülendi.
Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen ve Yalıkavak Marina'daki görevinden kovulan Mehmet Ağar ortaya çıktı.

Sedat Peker'in iddiaları sonrası Türkiye'nin gündemine düşen  Mehmet Ağar, FETÖ’den ceza alıp tahliye edilen Palmali Holding’in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’na kumpas kurmak ve Yalıkavak Marina'nın satışı ile ilgili olarak adı uzun süre anılmıştı.

SOYLU'YLA TERS DÜŞMÜŞTÜ

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen ve oğlu AK Parti milletvekili olan Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina için "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" demiş; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tepkisinin ardından özür dilemişti. Ağar, bu açıklamalarının ardından Yalıkavak Marina'nın yönetiminden çıkarılmıştı.

Peker, iddialarını sürdürürken; Ağar tarafı ise sessizliğini korumuştu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Ağar, bugün İstanbul Caddebostan'da ortaya çıktı. Eski bakan, Caddebostan'da bulunan Büyük Kulüp'te görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.