yandex

Ali Babacan imzaladı! Ortalık karıştı

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 10.05.2021 - 19:21, Güncelleme: 10.05.2021 - 19:21 5954+ kez okundu.
 

Ali Babacan imzaladı! Ortalık karıştı

Ali Babacan'ın Abdullah Gül'ün muhalefetin ortak Cumhurbaşkanı adayı olması için çalışmalar yürüttüğünü itiraf ederken o dönem Erdoğan için verdiği imza ortaya çıktı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, o dönem AK Parti üyesiyken Abdullah Gül'ü muhalefetin ortak adayı olması için çalışma yürüttüğünü söylemesi gündeme bomba gibi düştü. Ali Babacan, bir özel televizyon kanalında açıklamada bulundu ve "2018'de kötü bir tecrübemiz var. 2018'de ortak adaylık teşebbüsü vardı. Olmadı. Ülke tam 5 yıl kaybetti. Tam 5 yıl. Çok detayına girmeyeyim" iddiasında bulundu. "GÖRÜNÜR DEĞİLDİM AMA TAM GÖBEĞİNDEYİM" Ali Babacan; bir gazetecinin "Detayına girelim. Çok iyi konu açtınız. O tarihte sizde o çalışmalarının içindesiniz diye anlıyorum" şeklindeki hatırlatmasına "Tabi tam ortası, göbeğindeydim. Görünür değildim ama tam göbeğindeyim" ifadelerini kullandı. ALİ BABACAN ERDOĞAN İÇİN İMZA ATMIŞ Sosyal medyada TT olan Babacan'ın itirafları sonrası dikkat çeken bir ayrıntı daha ortaya çıktı. O dönemde AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması için 2. sırada imza verdi.
Ali Babacan'ın Abdullah Gül'ün muhalefetin ortak Cumhurbaşkanı adayı olması için çalışmalar yürüttüğünü itiraf ederken o dönem Erdoğan için verdiği imza ortaya çıktı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, o dönem AK Parti üyesiyken Abdullah Gül'ü muhalefetin ortak adayı olması için çalışma yürüttüğünü söylemesi gündeme bomba gibi düştü.

Ali Babacan, bir özel televizyon kanalında açıklamada bulundu ve "2018'de kötü bir tecrübemiz var. 2018'de ortak adaylık teşebbüsü vardı. Olmadı. Ülke tam 5 yıl kaybetti. Tam 5 yıl. Çok detayına girmeyeyim" iddiasında bulundu.

"GÖRÜNÜR DEĞİLDİM AMA TAM GÖBEĞİNDEYİM"

Ali Babacan; bir gazetecinin "Detayına girelim. Çok iyi konu açtınız. O tarihte sizde o çalışmalarının içindesiniz diye anlıyorum" şeklindeki hatırlatmasına "Tabi tam ortası, göbeğindeydim. Görünür değildim ama tam göbeğindeyim" ifadelerini kullandı.

ALİ BABACAN ERDOĞAN İÇİN İMZA ATMIŞ

Sosyal medyada TT olan Babacan'ın itirafları sonrası dikkat çeken bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

O dönemde AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması için 2. sırada imza verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.