yandex

Gürsulu miniklere fidanla 'Işık' yaktı

GÜNDEM 27.03.2021 - 09:21, Güncelleme: 27.03.2021 - 21:13 3390+ kez okundu.
 

Gürsulu miniklere fidanla 'Işık' yaktı

Orman Haftası dolayısıyla, Gürsu protokolü, ilçedeki öğrencilerle birlikte fidan dikti.  

BURSA (İGFA) - Orman Haftası etkinlikleri kapsamında, Bursa'nın Gürsu İlçe Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi ve Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen etkinlikte, Gürsu protokolü ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ 'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine', diyen şairimiz Nazım Hikmet Ran’ın bu özlü sözünde anlattığı gibi; bugün birer fidan olan çocuklarımızın, dikecekleri fidanlar gibi, birbirlerinin gücünden güç alarak, bir orman gibi yeşermeleri ve geleceğimize nefes olmaları dileğiyle, birinci sınıfa başlayan öğrencilerimize dikmeleri için fidan hediye ettik” dedi.  Gürsu Belediyesi’nce ilçedeki okullarda birinci sınıfa başlayan bin 962 öğrenciye fidan dağıtıldı.
Orman Haftası dolayısıyla, Gürsu protokolü, ilçedeki öğrencilerle birlikte fidan dikti.  

BURSA (İGFA) - Orman Haftası etkinlikleri kapsamında, Bursa'nın Gürsu İlçe Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi ve Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen etkinlikte, Gürsu protokolü ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ 'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine', diyen şairimiz Nazım Hikmet Ran’ın bu özlü sözünde anlattığı gibi; bugün birer fidan olan çocuklarımızın, dikecekleri fidanlar gibi, birbirlerinin gücünden güç alarak, bir orman gibi yeşermeleri ve geleceğimize nefes olmaları dileğiyle, birinci sınıfa başlayan öğrencilerimize dikmeleri için fidan hediye ettik” dedi. 

Gürsu Belediyesi’nce ilçedeki okullarda birinci sınıfa başlayan bin 962 öğrenciye fidan dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.