yandex

Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon!

ASAYİŞ 25.04.2024 - 11:20, Güncelleme: 25.04.2024 - 11:20 448 kez okundu.
 

Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında operasyon düzenledi. Operasyonda 13 göçmen ve 1 organizatör yakalandı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Jandarma ekipleri, Havsa ilçesi Köseömer köyü mevkiinde yurt dışına kaçmaya çalışan çeşitli uyruklardan toplam 13 düzensiz göçmen şahsı ve 1 organizatörü yakaladı. Göçmen kaçakçılığında kullanılan 1 araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, Edirne İl Göç İdaresine teslim edilerek ülkelerine iade işlemleri başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında operasyon düzenledi. Operasyonda 13 göçmen ve 1 organizatör yakalandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Jandarma ekipleri, Havsa ilçesi Köseömer köyü mevkiinde yurt dışına kaçmaya çalışan çeşitli uyruklardan toplam 13 düzensiz göçmen şahsı ve 1 organizatörü yakaladı. Göçmen kaçakçılığında kullanılan 1 araç da ele geçirildi.

Yakalanan göçmenler, Edirne İl Göç İdaresine teslim edilerek ülkelerine iade işlemleri başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.