yandex

Hastalara En İyi Dijital Deneyimi Sunuyor

SAĞLIK (BBH) - Haber Merkezi | 24.03.2023 - 15:44, Güncelleme: 24.03.2023 - 15:44 1314+ kez okundu.
 

Hastalara En İyi Dijital Deneyimi Sunuyor

Küresel salgınla şok etkisine maruz kalan sağlık sektörü, 2023 ve sonrasında daha iyi hasta deneyimleri sunmaya ve dijitalleşmeyi daha etkin kullanmaya odaklandı. Güncel bir rapor, 2 sağlık liderinden birinin dijital araçları kritik olarak değerlendirdiğini ortaya koydu.

Küresel salgının büyük bir şok etkisine maruz bıraktığı ve değişimi tetiklediği sektörlerin başında sağlık geldi. Salgınla ortaya çıkan yapısal problemler, daha dayanıklı ve esnek sağlık altyapıları oluşturmanın, sağlık hizmetlerini erişilebilir kılmanın ve sağlığın teşvik edilmesi yoluyla hastaların güçlendirilmesinin önceliğe dönüşmesine sebep oldu. Daha iyi hasta deneyiminden ve dayanıklı bir altyapıdan söz edildiği noktada ise lider gruplar, sağlıkta dijitalleşme yatırımlarına odaklandı. Bu yıl tıbbi teknoloji yatırımlarını artırmaya odaklanacaklarını söyleyen Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, “Center for Connected Medicine tarafından yürütülen bir araştırma, 2 sağlık liderinden birinin dijital sağlık araçlarını kritik veya yüksek bir öncelik olarak gördüğünü ortaya koyuyor. COVID-19’un uzun vadeli etkilerini deneyimleyeceğimiz bir dönemi yaşarken, teknolojiyi deneyimin her adımında kullanmamız gerekiyor. Zira sağlık sektöründe ‘sağlıklı’ dijitalleşme oldukça kritik” dedi.
Küresel salgınla şok etkisine maruz kalan sağlık sektörü, 2023 ve sonrasında daha iyi hasta deneyimleri sunmaya ve dijitalleşmeyi daha etkin kullanmaya odaklandı. Güncel bir rapor, 2 sağlık liderinden birinin dijital araçları kritik olarak değerlendirdiğini ortaya koydu.
Küresel salgının büyük bir şok etkisine maruz bıraktığı ve değişimi tetiklediği sektörlerin başında sağlık geldi. Salgınla ortaya çıkan yapısal problemler, daha dayanıklı ve esnek sağlık altyapıları oluşturmanın, sağlık hizmetlerini erişilebilir kılmanın ve sağlığın teşvik edilmesi yoluyla hastaların güçlendirilmesinin önceliğe dönüşmesine sebep oldu. Daha iyi hasta deneyiminden ve dayanıklı bir altyapıdan söz edildiği noktada ise lider gruplar, sağlıkta dijitalleşme yatırımlarına odaklandı.
Bu yıl tıbbi teknoloji yatırımlarını artırmaya odaklanacaklarını söyleyen Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, “Center for Connected Medicine tarafından yürütülen bir araştırma, 2 sağlık liderinden birinin dijital sağlık araçlarını kritik veya yüksek bir öncelik olarak gördüğünü ortaya koyuyor. COVID-19’un uzun vadeli etkilerini deneyimleyeceğimiz bir dönemi yaşarken, teknolojiyi deneyimin her adımında kullanmamız gerekiyor. Zira sağlık sektöründe ‘sağlıklı’ dijitalleşme oldukça kritik” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.