yandex

Groenendijk ''1 puan sevindirici''

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 13.04.2023 - 14:42, Güncelleme: 13.04.2023 - 14:42 2694+ kez okundu.
 

Groenendijk ''1 puan sevindirici''

Süper Lig'de oynanan 28. hafta ilk maçında Konyaspor kendi sahasında Antalyaspor'u konuk etti.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Zorlu karşılaşmanın ardından Antalyaspor'da yardımcı antrenör Alfons Groenendijk, açıklamalarda bulundu. İşte Hollandalı teknik adamın açıklamaları ve detaylar... İlk yarı hakkında yorumlarda bulunan Antalyaspor yardımcı antrenörü Alfons Groenendijk, ''İlk yarı çok çalıştık ve maalesef yine geçiş oyunundan yediğimiz bir golle geriye düştük. Bunun telafisini de ancak devre sonunda Bünyamin’in güzel ortası ve Wright'in güzel kafa golüyle eşitliği sağlayabildik. Bu sonuçla ilk yarıyı bitirdik.'' dedi. Son dakika pozisyonuyla 1 puanı kurtardıklarını ifade eden Groenendijk, ''İkinci yarı oyunu kazanabilecek pozisyonlara girdik ancak benim eleştirim şu şekilde olacak: Maç sonuna doğru özellikle son dakikalarda çok gereksiz rakibe fauller, kornerler ve frikikler oluşturduk. Saçma sapan fauller bizi tehlikeye attı. Yanılmıyorsam son dakikadaki pozisyonla maçı bile kaybedebilirdik.'' dedi. 1 puana sevindiklerini açıklayan Alfons Groenendijk, ''Ayrıca geçiş oyununda yakaladığımız geçiş hücum oyunundaki son paslar ve vuruşlar daha temiz, daha net, daha iyi olsa belki çok daha farklı bir şekilde bu maçtan galip de dönebilirdik. Ortada giden maçlarda tabii ki 1 puan sevindirici. Puana ihtiyacımız olan bir dönemde bununla yetinmek durumunda kaldık. Fakat bu ortadaki maçlarda kazanmayı da bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor.'' dedi.
Süper Lig'de oynanan 28. hafta ilk maçında Konyaspor kendi sahasında Antalyaspor'u konuk etti.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Zorlu karşılaşmanın ardından Antalyaspor'da yardımcı antrenör Alfons Groenendijk, açıklamalarda bulundu. İşte Hollandalı teknik adamın açıklamaları ve detaylar...

İlk yarı hakkında yorumlarda bulunan Antalya spor yardımcı antrenörü Alfons Groenendijk, ''İlk yarı çok çalıştık ve maalesef yine geçiş oyunundan yediğimiz bir golle geriye düştük. Bunun telafisini de ancak devre sonunda Bünyamin’in güzel ortası ve Wright'in güzel kafa golüyle eşitliği sağlayabildik. Bu sonuçla ilk yarıyı bitirdik.'' dedi. Son dakika pozisyonuyla 1 puanı kurtardıklarını ifade eden Groenendijk, ''İkinci yarı oyunu kazanabilecek pozisyonlara girdik ancak benim eleştirim şu şekilde olacak: Maç sonuna doğru özellikle son dakikalarda çok gereksiz rakibe fauller, kornerler ve frikikler oluşturduk. Saçma sapan fauller bizi tehlikeye attı. Yanılmıyorsam son dakikadaki pozisyonla maçı bile kaybedebilirdik.'' dedi.

1 puana sevindiklerini açıklayan Alfons Groenendijk, ''Ayrıca geçiş oyununda yakaladığımız geçiş hücum oyunundaki son paslar ve vuruşlar daha temiz, daha net, daha iyi olsa belki çok daha farklı bir şekilde bu maçtan galip de dönebilirdik. Ortada giden maçlarda tabii ki 1 puan sevindirici. Puana ihtiyacımız olan bir dönemde bununla yetinmek durumunda kaldık. Fakat bu ortadaki maçlarda kazanmayı da bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.