yandex

Fırat Kalkanı'nda 3 terörist etkisiz!

ASAYİŞ 18.10.2023 - 10:37, Güncelleme: 18.10.2023 - 10:37 1024+ kez okundu.
 

Fırat Kalkanı'nda 3 terörist etkisiz!

Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 3 PKK/YPG'li terörist TSK unsurlarınca etkisiz hale getirildi.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahalenin Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarıyla devam ettiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan son açıklamaya göre, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 3 PKK/YPG’li teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi. https://twitter.com/tcsavunma/status/1714541420986458482

Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 3 PKK/YPG'li terörist TSK unsurlarınca etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahalenin Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarıyla devam ettiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan son açıklamaya göre, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 3 PKK/YPG’li teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1714541420986458482

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.