yandex

Fenerbahçe’ye de mağlup olduk

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 01.03.2023 - 12:30, Güncelleme: 01.03.2023 - 12:30 1573+ kez okundu.
 

Fenerbahçe’ye de mağlup olduk

Spor Toto Süper Lig'in 23.hafta erteleme maçında arabam.com Konyaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada temsilcimiz sahadan 4-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Takımımız karşılaşma öncesinde depremden etkilenen şehirlerin plaka kodu ve ‘Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız’ yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; Erhan Erentürk, Guilherme Sitya, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Ahmet Oğuz, Oğulcan Ülgün, Soner Dikmen, Andreas Bouchalakis, Konrad Michalak (Dk. 41 Mehmet Ali Büyüksayar) Endri Çekiçi (Dk.68 Uğurcan Yazğılı) ve Mame Diouf ilk 11’i ile sahaya çıktı. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi takım, maçın 12.dakikasında Enner Valencia’nın penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Penaltı pozisyonu sonrası itirazlar da bulunan Mame Diouf, maçın hakemi Halil Umut Meler tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Deneyimli oyuncu Mame Diouf, karşılaşmanın 23. dakikasında ise bu kez rakibine yaptığı müdahale sonrası ikinci kez sarı kart gördü ve kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İlk yarının uzatma dakikalarında 45+6.dakikada Fenerbahçe takımından Enner Valencia, ayağıyla vuruşu yaparak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısında kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımımız soyunma odasına 2-0’lık skorla yenik girdi.  İkinci yarının ortalarında 61.dakikada temsilcimiz bu kez Joshua King’in attığı golle 3-0 yenik duruma düştü. Ev sahibi takım Fenerbahçe’de Atilla Szalai, takımının 4.golünü kafa vuruşu ile kaydetti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca arabam.com Konyaspor’umuz, Fenerbahçe’ye 4-0 mağlup oldu. Takımımız bu skorla ligde 27 puanda kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 23.hafta erteleme maçında arabam.com Konyaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada temsilcimiz sahadan 4-0’lık skorla mağlup ayrıldı.
Takımımız karşılaşma öncesinde depremden etkilenen şehirlerin plaka kodu ve ‘Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız’ yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı.
Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; Erhan Erentürk, Guilherme Sitya, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Ahmet Oğuz, Oğulcan Ülgün, Soner Dikmen, Andreas Bouchalakis, Konrad Michalak (Dk. 41 Mehmet Ali Büyüksayar) Endri Çekiçi (Dk.68 Uğurcan Yazğılı) ve Mame Diouf ilk 11’i ile sahaya çıktı.
Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi takım, maçın 12.dakikasında Enner Valencia’nın penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Penaltı pozisyonu sonrası itirazlar da bulunan Mame Diouf, maçın hakemi Halil Umut Meler tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Deneyimli oyuncu Mame Diouf, karşılaşmanın 23. dakikasında ise bu kez rakibine yaptığı müdahale sonrası ikinci kez sarı kart gördü ve kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İlk yarının uzatma dakikalarında 45+6.dakikada Fenerbahçe takımından Enner Valencia, ayağıyla vuruşu yaparak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısında kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımımız soyunma odasına 2-0’lık skorla yenik girdi. 
İkinci yarının ortalarında 61.dakikada temsilcimiz bu kez Joshua King’in attığı golle 3-0 yenik duruma düştü. Ev sahibi takım Fenerbahçe’de Atilla Szalai, takımının 4.golünü kafa vuruşu ile kaydetti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca arabam.com Konyaspor’umuz, Fenerbahçe’ye 4-0 mağlup oldu. Takımımız bu skorla ligde 27 puanda kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.