yandex

Fenerbahçe, Slavia Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 23.02.2022 - 21:44, Güncelleme: 23.02.2022 - 21:45 1767+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Slavia Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Slavia Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

PRAG (AA) - UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın Çekya temsilcisi Slavia Prag'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın oynanacağı Eden Arena'da gerçekleştirilen antrenmandan önce futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildiği öğrenildi. Slavia Prag-Fenerbahçe maçı, yarın TSİ 23.00'te başlayacak.
Fenerbahçe, Slavia Prag maçı hazırlıklarını tamamladı

PRAG (AA) - UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın Çekya temsilcisi Slavia Prag'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın oynanacağı Eden Arena'da gerçekleştirilen antrenmandan önce futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildiği öğrenildi.

Slavia Prag-Fenerbahçe maçı, yarın TSİ 23.00'te başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.